SUTRA:   Skorpija ce  BLISTATI OD SRECE, dok se jedan zodijak OPASNO BORI sa LJUBOMOROM!

SUTRA: Skorpija ce BLISTATI OD SRECE, dok se jedan zodijak OPASNO BORI sa LJUBOMOROM!

14. rujna 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Posao :

Pred vama je veoma miran dan na planu posla, nikakvi poslovni problemi vas ne ocekuju u danu pred vama.

Ljubav :

Vasa voljena osoba vam ne priredjuje previse  cesto ljubavna izenandjenja ali kada to ucini onda vas prosto ostavi bez teksta, a tako ce biti i danas, naime danas vas ocekuje veliko ljubavno iznenadjenje, a to iznenadjenje ce vam doneti veliku kolicinu srece.

Zdravlje :

Osecate se odlicno.

BIK

 

Posao :

Upesan dan vas ocekuje na planu posla, u danu pred vama cete ostvariti veliki poslovni uspeh, a taj uspeh ce vama zaista mnogo znaciti na planu samopouzdanja.

Ljubav :

Nekada vi i vasa voljena osoba imate suprotna misljenja, veoma cesto ne mozete da se dogovorite ni oko nevaznih stvari,a tako ce biti i u danu pred vama, ocigledno da nesto na planu vase veze ne funkcionise kako bi trebalo.

Zdravlje :

Nervozni ste.

BLIZANCI

 

Posao :

Danas ce vam sve polaziti od ruke na planu posla, imacete osecaj da mozete ostvariti sve sto pozelite, a vi trebate da iskoristite dan pred vama na najbolji moguci nacin.

Ljubav :

Veoma vazan razgovor vas ocekuje danas na planu ljubavi, vi i vasa voljena osoba cete otvoreno razgovarati o vasoj vezi, a takodje cete uspeti da donesete jednu zajednicku odluku koja se tice buducnosti vase veze.

Zdravlje :

Osecate se dobro.

RAK

 

Posao :

Tezak dan vas ocekuje na planu posla, u danu pred vama vas ocekuju brojni poslovni problemi i brojne obaveze.

Ljubav :

Na planu vase veze postoji mnogo problema, i takva je situacija vec odredjeno vreme, ipak vi niste imali problema za ljubomorom vaseg partnera, medjutim upravo vas to ocekuje u danu pred vama, vasa voljena osoba ce biti ljubomorna na jednog vaseg prijatelja, pred vama je jos jedan naporan dan na planu ljubavi.

Zdravlje :

Odmor vam je potreban, odmarajte se vise.

LAV

 

Posao :

Budite oprezni na planu posla u danu pred vama, naime danas vam nista nece odgovarati, pa ako ne budete bili oprezni, onda su moguci poslovni neuspesi.

Ljubav :

Malo ljubavno iznenadjenje vas ocekuje danas, vasa voljena osoba ce vam prirediti nesto sa cim ce vam dokazati svoju ljubav, pred  vama je predivan dan.

Zdravlje :

Solidno, ovaj put.

DEVICA

 

Posao :

Veoma cesto razmisljate o promeni posla, ali nikako da skupite hrabrosti da nacinite taj potez, a kako vreme prolazi vama je sve teze da to ucinite, iako ste svesni toga da vam trenutni posao ne odgovara.

Ljubav :

Miran dan vas ocekuje na planu ljubavi, nikakva desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama.

Zdravlje :

Psiha vam je naglasena.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2