Izaberi    NAJLJEPSU SLIKU i saznaces kakva ti ljubavna iznenadjenja predstoje…

Izaberi NAJLJEPSU SLIKU i saznaces kakva ti ljubavna iznenadjenja predstoje…

17. rujna 2021. 0 By Lala

 

SLIKA 3)

Ako ste izabrali trecu sliku:

Vi ste osoba koja je trenutno zadovoljna sa situacijom na planu ljubavi svog zivota. Vi ste trenutno u vezi u kojoj ima kako uspona, tako i padova, ali vi ni ne razmisljate o raskidu veze. Medjutim, desavanja koja ce vam uskoro ljubav prirediti ce vas navesti na razmisljanje.

Naime, vi cete uskoro upoznati jednu osobu koja ce vas prosto ”kupiti” sa svojim izgledom i sa ponasanjem. Vama ce se ta osoba dopasti, a vi cete upravo tada posumnjati u vasu ljubav koju osecate prema osobi sa kojom ste trenutno u vezi. Iako vi smatrate da se to ne moze desiti, i sami cete shvatiti da je to veoma moguce. Ljubav ce vas potpuno iznenaditi, vas uskoro ocekuje upoznavanje osobe o kojoj cete steci najlepse moguce misljenje.

Vas pre svega uskoro ocekuje veoma teska i pre svega bitna odluka. Vi cete morati da odlucite da li cete ostati u vezi sa osobom sa kojom ste u vezi, ili cete se poceti boriti za ljubav i poverenje osobe koju cete upoznati.

Ljubav ce vas iznenaditi kao ”grom iz vedra neba”, desavanja koja vas ocekuju ce vas ostaviti bes teksta. Vas ocekuju desavanja o kojima niste mogli ni sanjati.

Stranice: 1 2