Evo sta su vam ZVIJEZDE SPREMILE ovog VIKENDA na polju LJUBAVI!

Evo sta su vam ZVIJEZDE SPREMILE ovog VIKENDA na polju LJUBAVI!

21. rujna 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage  vage, mozda ste pevise zahtijevali od voljene osobe. Ovog vikend dolazi do nesuglasica jer vas partner je peuzeo previse na svoja pleca.On ocekuje vasu podsku, ali vi kao da ne zelite da peuzmete odgovornost. Pred vama je vikend u kojem cete morati da pokazete vise razumijevanja.

 

SKORPIJA

Drage skorpije, jedna osoba vam ne izlazi iz milsi, ali vi bi ovog vikenda mogli dozivjeti veliko razocarenje. Ipak ste trebali biti oprezniji sa svojim osjecanjima. Nece vam biti po volji sto je osoba do koje vam je mnogo stalo vec zauzeta.

 

STRIJELAC

Dragi strijelci, dani koji su pred vama donose vam nesuglasice sa partnerom koje cete pokusavati izbjeci, Ipak to vam nece poci za rukom je ce vas partner od vas zahtijevati vise razumijevanja. Previse se zapustili vasu vezu i to vassa voljena osoba ne zeli da tolerise.

 

JARAC

Dragi jarci, vrijeme je da budete iskreni prema vasem partneru. Krijete nesto sto ce vasa voljena osoba ovog vikemda saznati. Nece vam biti pravo,ali vrijeme je da bacite karte na stol. Uzaluda cete pokusavati da ublazite situaciju je ce vas partner zeljeti samo istinu.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, vikend koji je pred vama ne donosi vam nikakve promjene na polju ljubavi. Sve ce se odviajti rutinski i to ce vas pomalo nervrati. Zeljni ste razgovora sa vasim partnerom, ali njemu su neke stvari prosto prece. Vas partner je mnogo zapustio vasu vezu i to mu morate dati so znanja.

 

RIBA

Drage ribe, pokusajte da saznate istinu koja vas muci vec duze vrijeme. Sve sumnje koje imate morate reci voljenoj osobi. Vi ste svijesni da vasa veza nije kao sto je bila,ali odustati ne zelite. Pokusajte biti sasvim iskreni sa vasim partnerom.

 

 

Stranice: 1 2