Izaberi LJUBAVNI ELIKSIR i saznaj da li ti je SRECA SUDJENA  sa osobom sa kojom si U VEZI,  ili ce se VASI PUTEVI  uskoro RAZDVOJITI!

Izaberi LJUBAVNI ELIKSIR i saznaj da li ti je SRECA SUDJENA sa osobom sa kojom si U VEZI, ili ce se VASI PUTEVI uskoro RAZDVOJITI!

23. rujna 2021. 0 By Maja

LJUBAVNI ELIKSIR BROJ 1

Tvoja veza nije imala dobar pocetak, ali zajedno sa voljenom osobom si uspio da savladas sve prepreke. Inace si neko ko vjeruje u ljubav, ali i neko ko zna da se ponekad mora i boriti. Sreca nije uvijek na tvojoj strani, dodje do nesuglasica koje te mnogo bole, ali za ljubavnu srecu znas da predjes preko svog ponosa.

Nema sumnje u to da tebe tvoj partner iskreno voli, mada on toliko ne pokazuje svoje emocije.

Ti si osjecajna osoba koju je lako povrijediti rijecima, ali ti svog partnera nikada neces raniti. Previse si emotivan da bi tako nesto ucinio, ali tvoj partner je drugaciji i ne razmislja mnogo o svojim postupcima. Mozda bas zbog tog nerazmisljanja ce doci do promjena koje tebi nece lako pasti. Tvoj partner ce u blizoj buducnosti napraviti jednu veliku gresku koja ce ti slomiti srce.

Prevara ce da se desi i vasi putevi ce se razdvojiti.

Ti si osoba kojoj je potreban neko ko ce biti iskren, i mada ce se tvoj partner zbog svojih postupaka mnogo pokajati, ti neces moci oprostiti.

Velike promjene ce nastupiti jer zajednicka sreca prosto nije sudjena.

Eliksir kojog si izabrao pokazuje na promjene koje ce mnogo utjecati na tvoj zivot, ali ti ces skupiti snage i nastaviti dalje u potrazi za svojom pravom srecom. Ko tvoju ljubav ne umije iskreno da cijeni, nije je ni zasluzio.

 

LJUBAVNI ELIKSIR BROJ 2

Mnogo si do sada prosao sa svojom voljenom osobom, ali sva desavanja koja su vas pratila samo su vas ucinila jacim. Uvijek ste tu jedno za drugo, jer vasa ljubav je uvijek bila jaka. Veliko povjerenje vlada u vasoj vezi, sto je stub svake uspjesne i sretne veze.

Naravno da i kod vas dodje do nesuglasica, ali one su nista naspram ljubavi koju jedno prema drugom osjecate.

Vama je zajednicka sreca prosto sudjena, jer vi cete uprkos svim izazovima da se borite za svoju srecu. Pred vama je jedna sretna buducnost koja ce vam donijeti sve sto zelite.

Za svoju zajednicku srecu se borite i to samo moze biti uspjesno.

Ljubavni eliksir kojeg si izabrao pokazuje da ces ti svoj zivot provesti sa osobom koju volis najvise.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2