Jedan znak ce se LUDO ZALJUBITI, dok ce drugi morati  da se suoci sa VELIKIM LJUBAVNIM BOLOM!

Jedan znak ce se LUDO ZALJUBITI, dok ce drugi morati da se suoci sa VELIKIM LJUBAVNIM BOLOM!

23. rujna 2021. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima su velike promjene na polju ljubavi. Dok jednom slijedi velika ljubavna sreca, drugom tuzne suze rastanka.

 

VAGA

Ljubavna sreca u zadnje vrijeme nikako da pokuca na vasa vrata. Mada vi u ljubav vjerujete i nikada ne biste mogli da budete bez nje. Ipak ta sreca o kojoj vi mastate nikako da se desi. Moramo naglasiti da ste i sami jednim dijelom za to odgovorni. Dok ste svoje srce poklanjali pogresnim ljubavima, niste mislili na buducnost.

Uvijek vam je bilo jako vazno da budete sretni, ali nazalost ta sreca nije bila na vasoj strani.

Vi ste zodijak koji je iskren i emotivan, sto se posebno za vaseg bivseg partnera ne moze reci. Vase iskreno srce je uzimao zdravo za gotovo, jer vi kao da nikad niste naucili da se zauzmete za sebe. Kada se zaljubite ne mislite na sebe, vec samo na voljenu osobu i njenu srecu. Svoju srecu ste cesto stavljali u drugi plan. Nesuglasice su vas pratile, ali vi ste zaista mnogo i popustali.

Ljubav vas cini ranjivom osobom, mada vi to nikada necete priznati.

Ali proslost je iza vas, i vi morate da krente dalje, i da mislite na svoju buducnost. Ono sto ce se uskoro desiti, mnogo ce vas oduseviti. Pred vama je naime susret sa vasom velikom ljubavi. Nikada niste ni prestali da sumnjate da cete sresi osobu svog zivota, i uskoro ce ta sreca da dodje do vas. Pred vama su velike promjene, jer vi cete upoznati osobu koja nece dozvoliti sebi da se samo igra sa vasim iskrenim osjecanjima. Vi ste zodijak koji je u ljubav uvijek vjerovao, i napokon ce sudbina da vas nagradi. Vi cete se zaljubiti na prvi pogled, jer osoba koju cete sresti je vasa srodna dusa.

 

Nastvak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2