Izaberi svoju DOBRU VILU  i saznaj KAKVE VIJESTI zaTEBE  ima ! – Jedna cete MNOGO USRECITI!

Izaberi svoju DOBRU VILU i saznaj KAKVE VIJESTI zaTEBE ima ! – Jedna cete MNOGO USRECITI!

24. rujna 2021. 0 By Maja

Dobre vile su nam uvijek donosile srecu. Izaberi i ti svoju i saznaj kakvu srecu ti donosi.

DOBRA VILA BROJ 1

Ono sto moramo odma ste izabrah na pocetku da kazemo jeste da ste vi uvijek bili na strani dobrote. Nikad niste bili neko ko je gledao samo interes, jer vama su iskrena prijateljstva i iskrene ljubavi mnogo vaznije.

Mnogo ste dobra osoba koja se ne plasi zauzeti za sebe kada je tesko, jer tako ste naucili.

Nije vas zivot nikada mazio, ali nije vam to moglo oduzeti hrabrost da se nastavite dalje boriti. Vi zelite srecu u svom zivotu, i nikad se te srece ne biste odrekli. Uvijek vam je jako bitno da ostvarite svoje ciljeve, jer vi ste uporna osoba koja zeli da postigne nesto u svom zivotu.

Vila koju ste izabrali donosi vam vijesti da cete se uskoro rijesiti svih novcanih problema.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti, jer vi cete imati toliko novca da cete sve moci postici. Vila vam donosi novcanu srecu koja vam je i potrebna. Sa tim novcem vi cete postici mnogo u svojoj blizoj buducnosti.

 

DOBRA VILA BROJ 2

Vi ste uvijek bili neko , ko i nije toliko vjerovao u cuda. Uvijek ste vjerovali samo sebi i samo na sebe se i oslanjali. Vi ste primjer mnogima, ali mnogi ne znaju koliko truda i rada stoji iza svakog vaseg uspjeha.

Mnogo je bilo desavanja u kojima ni vama nije bilo lako, ali niste imali na koga da se oslonite, jer naucili ste da se za sve sami izborite.

Mnogo srece niste imali, ali svojim upornim radom i trudom vi ste postizali sve sto ste uvijek imali u planu. Ipak , jedna zelja koja vam je srcu mnogo draga je ostala neostvarena. Upravo tu zelju ce vam dobra vila ispuniti.

Ona ima predivne vijesti za vas, jer ona ce biti zasluzna da budete sretni kao nikada do sada.

Jedna velika zelja o kojoj ste uvijek mastali, napokon ce postati dio vase predivne realnosti. Vrijeme dolazi u kojem ce vladati velike promjene, ali te promjene vama samo najvecu srecu donose.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2