OGLEDALO koje   te najvise privlaci  je PREDSKAZANJE: Da li ti USKORO SLEDI velika NESRECA?

OGLEDALO koje te najvise privlaci je PREDSKAZANJE: Da li ti USKORO SLEDI velika NESRECA?

24. rujna 2021. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Osobe koje su izabrale sliku broj dva su vrlo osjetljive osobe. Uvijek nesto prate, nesto povezuju sa licnostima, sa dogadjajima. Vjecno nesto uporedjuju sa necim.

Vi ste jedni od onih osoba koje se boje macke na putu, komsinice koja vas sretne kada polazite negdje. Jednostavno, toliko ste sujeverni kao osoba, da to prelazi granice.

Zbog svog sujeverja se bojite svega, cak i slucajnosti povezujete sa necim sto se ne desava slucajno.

Bilo bi puno bolje da ste vise uposleni i da su vam radne obaveze vece. Tako bi trcali da stignete sve, pa vam ne bi napamet palo da mislite sta ce biti.

Ovako ste sami sebi dosadni, besposleni ste, jer vam je sve na dohvat ruke. Nikada se niste mucili, sve vam je doslo u nasledje. Jedino sto niste nasledili je vas strah.  Na zalost, oni koji kukaju, prizivaju nesrecu.

Takvi ste i vi. U onom sto imate niste zadovoljni, ni sretni. Kako bi tek bili nesretni da ste sve to morali sami zaraditi.

Svojim kukanjem, svojim predskazanjima proizvodite nesrecu. Da ne bi doslo do nesrece, mislite pozitivno.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale sliku broj tri, spadaju u one osobe koje se nalaze cvrsto na zemlji. Vrlo ste ozbiljni, radni i samouvjereni. Ne vjerujete u cuda , niti u snove. Ima necega drugog u sto vjerujete a to je vas licni osjecaj. Vasa intuicija vas upozorava, i govori kada ce se nesto lose desiti.

Imate svoje prijatelje koje vas postuju i cijene i vama ne treba vise. Krug u kojem drzite one najdraze, cini vas centar svijeta. Taj centar ste sposobni cuvati van onih ruznih desavanja.

Za prijatelje bi dali i zivot, a i oni bi za vas.  Pomoc koja kome treba, uvijek se nadje i tako se vrtite u krug.

Ne plase vas crne macke koje predju preko puta. Nemate crveni konac, bijeli luk, niti rasparene carape.

Ne bojite se predskazanja, jer smatrate da samo sebi mozete nauditi. Naravno losim postupcima.

Stranice: 1 2