Dok je JUPITER u znaku JARCA moguce su OGROMNE PROMJENE – jedan znak ce NAJVISE ISPASTATI!

Dok je JUPITER u znaku JARCA moguce su OGROMNE PROMJENE – jedan znak ce NAJVISE ISPASTATI!

29. rujna 2021. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su novi poslovni izazovi koji ce vam dobro doci. Nove poslovne ponude bice pred vama koje cete morati iskoristiti. Odluke koje u ovom periodu donesete bice od velikog znacaja za vasu buducnost. U ljubavi nece biti znacajnih promjena,ali vi cete ipak biti sretni.

 

SKORPIJA

Pred vama je jedan period u kojem ce doci do velikih promjena. Naglili ste u nekim poslovnim situacijama, tako da je vrlo dobro moguce da cete ostati bez svog radnog mjesta. Mada vam to mjesto mnogo zanci, vi cete se do kraja godine morati baciti na potraznju za necim novim. Ne plasite se novog pocetka, nikada se ne zna za sta ej on dobar.

 

STRIJELAC

Ovaj period vama iskljucivo donosi velike novce. Vas posao ce cvijetati i vi cete moci biti ponosni na sebe. Ostvariti cete novcane dobitke kao nikada do sada. vama ovaj period samo srecu donosi. I na polju ljubavi vi cete samo za srecu znati.

 

JARAC

Jupiter u znaku jarca donosi vam promjene koje ste i sami dugo ocekivali. Napokon ce neke poslovne stavri da se promijene koje ce vama biti samo od velike koristi. Necete se moci pozaliti na vasu financijsku situaciju. Na polju ljubavi dolazi do jednog susreta koji ce mnogo promijeniti. Bili u vezi ili ne, vi cete se u slucajno poznanstvo na prvi pogled zaljubiti.

 

VODOLIJA

Ovaj period vam samo sretne trenutke donosi. Pred vama je jedno razdoblje u kojem cete vi postici mnogo. Posebno na poslovnom polju cete ostvariti svoj veliki cilj. Novcani dobitci ce se redati jedan za drugim. Sreca vas prati i  uljubavi. Vama ce napokon osoba do koje vam je mnogo stalo priznati svoju ljubav.

 

RIBA

Period koji je pred vama  donosi vam mnogo razloga za srecu. Vi cete se ostvariti na poslovnom polju, ali za to ste se dugo trudili. Napokon cete u ovom periodu moci da uzivate u svom uspijehu. Ljubavna sreca vas nece zaobici, jer cete vi sa voljenom osobom samo za predivne dane znati.

Stranice: 1 2