Oktobar ovim zodijacima donosi NAJVECE ljubavne PROMJENE!- Neko ce se RADOVATI a neko GORKE SUZE LITI!

Oktobar ovim zodijacima donosi NAJVECE ljubavne PROMJENE!- Neko ce se RADOVATI a neko GORKE SUZE LITI!

29. rujna 2021. 0 By Maja

BIK

Ljubavna sreca je vama uvijek bila od velikog znacaja. Mnogo ste cinili kako bi vam krenulo na bolje, jer u zadnje vrijeme vas prate veliki problemi koji vam prosto ne daju mira. Vi ste osoba koja se bori za svoju ljubavnu srecu, jer mnogo volite svog partnera i to vam niko ne moze uzeti.

Mnogo uspona i padova je iza vas, ali vi nikada niste prestali da vjerujete u iskrenu ljubav.

Veliko povjerenje sa vase strane vlada prema voljenoj osobi, ali upravo to veliko povjerenje donosi vam veliku bol. Uskoro cete naime saznati da ste partneru mozda i previse vjerovali. Dolazite do saznanja da je treca osoba usla u vas zivot, i da se je vas partner ludo zaljubio u nju. Naravno da vam nece biti lako, jer mnogo stemogli ocekivati, ali prevaru voljene osobe nikako. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce i istina je da vam nece lako biti.

Vi cete sa velikim bolom morati suociti ali nadu necete gubiti da prava ljubav za vas jos uvijek postoji.

Vama slijedi period u kojem cete morati razmisliti o svemu jer lako vam nece biti. Dolazi do raskida koji ce vam slomiti srce, ali vi ste uvijek bili jak zodijak koji je znao da se izbori za svou srecu. Mada su pred vama teska desavanja vi cete imati snage da nastavite dalje. Sreca u ljubavi vam nece biti mnogo naklonjena, ali vi u pravu ljubav nikada necete gubiti nadu. Vama ce iskrena ljubav jos da dodje u zivot, i sve ce da se promjeni na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2