LJUBAVNA BUDUCNOST: Slika koju izaberes otkriva BAS SVE  – jedna je znak da ces PATITI ZBOG LJUBAVI!

LJUBAVNA BUDUCNOST: Slika koju izaberes otkriva BAS SVE – jedna je znak da ces PATITI ZBOG LJUBAVI!

3. listopada 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u iskrenu ljubav. Mnogo si emotivan, sto ti ne ide uvijek u korist. Ti si osoba koja je uvijek iskrena i koja se nikada ne bi poigrala sa osjecanjima voljene osobe. Nazalost ti nisi uvijek imao mnogo srece u ljubavi, mada si tu srecu iskreno zasluzio. Sa tvojim osjecanjima su se neke ljubavi samo poigrale, ali ti si uvijek vjerovao u svoju ljubavnu srecu. Nazalost pred tobom je jos jedno veliko razocarenje zbog kojeg ces mnogo patiti. Ljubavna sreca ti nije naklonjena i to ce ti jos jednom i dokazati.

Ti ces slijepo vjerovati, i to cete mnogo boli kostati. Tvoje srce je uvijek zeljelo samo ljubav, ali ono ce jos jednom biti slomljeno. Mozda cete razocarenje koje je pred tobom natjerati da manje vjerujes osobi koju zavolis. Mozda te ipak nikada nece promijeniti, sve je do tebe. Ti ces zbog ljubavi mnogo patiti, al ito ne znaci da ces se ti ikada odreci svoje nade u ljubavnu srecu.

 

SLIKA BROJ 2

Ljubavna sreca je tebe znala zaobici, ali tvoja velik vjera u ljubav je na kraju uvijek pobijedila. Ti si osoba koja svoju dusu nosi na jeziku, ali koja nikada nece dozvoliti da se sa njenim osjecanjima neko igra. Vrlo dobro znas da cijenis ljubav, ali ti jos bolje znas da cijenis sebe. Neko ce za tebe reci da si osoba koja o sebi ima veliko misljenje, ali to nije tacno.

Ti prosto znas sta zelis, i ne plasis se da to i kazes. Ljubav je za tebe uvijek znacila i povjerenje, jer ti bez povjerenja ne mozes zamisliti ljubav. Tebe ce u buducnosti velika ljubavna sreca pratiti. Ti is osoba koja zna da se izbori za svoju srecu, i to ces i u buducnosti uciniti. Ljubavna razocarenja u tvom zivotu nemaju sta da traze, jer ces ti samo za veliku ljubavnu srecu znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2