Slika koja te najvise privlaci donosi ti VIJESTI koje ti se NECE DOPASTI!- Jedna je znak VELIKE TUGE!

Slika koja te najvise privlaci donosi ti VIJESTI koje ti se NECE DOPASTI!- Jedna je znak VELIKE TUGE!

4. listopada 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1.

Ti si poznat kao osoba koja svakome priskace u pomoc kada je to potrebno. Nikada nisi odbio pomoci ljudima, ali oni tebi jesu. Ti si dobra osoba koja u zivotu nije imala mnogo srece. Pokusavao si mnogo kako bi se sreca okrenula prema tebi, ali ona te je zaobilazila. Tvoja najveca briga su tvoje finansije. Mada si osoba koja se mnogo trudi da postigne sto vise u zivotu, ne mozes se pohvaliti velikim dobitcima. Tebi oni nisu ni potrebni, ti si  skromna osoba koja samo zeli posteno ono za sto se je i trudila.

Sreca tebe nazalost ne ocekuje ni u narednom periodu. Pred tobom je period koji ce od tebe zahtijevati mnogo.

Mnogo poslovnih obaveza ce biti pred tobom, i ti ces se nadati vecoj zaradi. Ali, nazalost ona ce izostati. Nece ti biti lako, ali ti osoba koja je naucila da se bori. Neces odustati koliko god ti tesko bilo. Poslije kise mora doci sunce, ti to znas i vjerujes da mora biri bolje. Bice, potrebno je samo malo vise vremena.

 

SLIKA BROJ 2.

Ljubavna sreca ti je uvijek bila jako bitna. Ljubav je za tebe sve u zivotu- Posebno osoba koju mnogo volis je tvoj vjeciti oslonac u losim vremenima. Uvijek si vjerovao u ljubav, i nikada nisi dozvolio sebi da prevaris ili izdas voljenu osobu. Za tebe je povjerenje sve, i ti naravno sve to ocekujes i od svog partnera. Jako ti je bitno da mozes vjerovati, jer nez povjerenja ne moze nijedna veza opstati.

Mnogo cinis za voljenu osobu, ali pred tobom je jedno veliko razocarenje koje donosi veliku tugu.

Osoba kojoj vjerujes vise nego ikome drugom ce napraviti jedan potez koji ce tebe mnogo raniti. Povjerenje koje si imao do sada u voljenu osobu ce nestati. Pred tobom je tuga u koju ni sam neces moci vjerovati. Tvoj partner ce se zbog tog postupka mnogo kajati, ali tvoje povjerenje ce biti sruseno. Da li ces mu ikada moci oprostiti, zavisi samo od tebe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2