Izaberi INDIJSKI SIMBOL i saznaj TAJNE svoje BLISKE BUDUCNOSTI!- Biraj pazljivo jer jedan je znak SUZA i RAZOCARENJA!

Izaberi INDIJSKI SIMBOL i saznaj TAJNE svoje BLISKE BUDUCNOSTI!- Biraj pazljivo jer jedan je znak SUZA i RAZOCARENJA!

24. listopada 2021. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja se i u najvecim problemima samo dobru nada. Veliki si optimista koji ne dozvoljava da tuga caruje u njegovom zivotu. Ipak u zadnje vrijeme si morao sa mnogim problemima i razocarenjima da se suocios koji ti nisu lako pali. Ipak svom optimizam nisi gubio jer ti u svom zivotu zelis samo srecu. Osoba si koja se bori da postigne mnogo u svom zivotu i nikada se neces oslanjati na druge. Za svaki uspjeh koji je iza tebe sam si zasluzan i uvijek mozes biti ponosan na sebe.

Ti si neko ko se uvijek samo dobru nada jer ti ne zelis da vjerujes da je tebi u zivotu sudjena tuga.

Ali simbol kojeg si izabrao sluti upravo tugi i razocarenju. Pred tobom su velike promjene na polju ljubavi koje ce ti slomiti srce. Simbol kojeg si izabrao sluti prevari od strane voljene osobe koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena.

Uvijek si se nadao velikoj sreci sa svojim partnerom, ali ta sreca nazalost nece ti biti naklonjena. Simbol sluti raskidu veze koja tebi znaci mnogo ali ti preko prevare koja je pred tobom prosto neces moci preci.

Velike promjene tebe ocekuju koje ce ti slomiti srce, ali i koje ce ti napokon otvoriti oci.

Do sada si zivio u zabludi da je ta ljubav iskrena ali prava ljubavna sreca sudeci po Indijskom simbolu tebe tek ocekuje. Pred tobom su promjene koje cete mnogo razocarati i poslije kojih nista vise nece biti isto. Ti ces morati sa velikom tugom i razocarenjem da se suocis.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2