Slika koja ti je NAJLJEPSA otkriva sta te ceka u narednim danima! -LJUBAV , NOVAC ili RAZOCARENJE, ti biras!

Slika koja ti je NAJLJEPSA otkriva sta te ceka u narednim danima! -LJUBAV , NOVAC ili RAZOCARENJE, ti biras!

24. listopada 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Mnogo postizes u svom zivotu kada je posao u pitanju. Imas skoro sve sto pozelis jer znas da se boris za svoju srecu. Ti si osoba koja mnogo toga postize ali pravu ljubav jos nisi sreo. Jedino ona ti jos fali kako bi tvoj zivot bio savrsen.

Ti si neko ko vjeruje u ljubav i ko se i poslje mnogih razocarenja ljubavi nije odrekao. Ali ljubavna sreca nije uvijek bila na tvojoj strani, mada si ti tu srecu iskreno zasluzio. Ali u danima koji su pred tobom ti ces da sretnes svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu.

Sve ce da se promjeni jer pred tobom je sreca kakvu nisi mogao ni sanjati.  Ti ces upoznati osobu sa kojom ces jos na samom pocetku naredne godine stati na ludi kamen. To ce biti ljubav na  kojoj ce ti mnogi zavidjeti ali ti ces samo sretan u svom zivotu biti.

 

SLIKA BROJ 3

Ljubavna sreca je i za tebe od velikog znacaja ali slika koju si izabrao nazalost ne sluti velikoj ljubavi. Tvoj partner ce u narednim danima da ti prizna nesto sto ce samo slomiti tvoje dobro srce. Pred tobom je saznanje da ti partner nije bio vjeran i jedno veliko razocarenje tebe ocekuje.

Ti si se uvijek nadao samo sreci sa voljenom osobom ali ta sreca tebi okrece ledja. Velike promjene tebe ocekuju u narednim danima jer ces morati da se suocis sa istinom koja ce biti bolna. Vrijeme je da pogledas istini u oci koja ti se nece dopasti.

Stranice: 1 2