JESENJA KORPICA koju izaberes OTKRIVA sta te ocekuje u NAREDNIM DANIMA!  Jedna je znak da ti NECE BITI LAKO , zato BIRAJ PAZLJIVO!

JESENJA KORPICA koju izaberes OTKRIVA sta te ocekuje u NAREDNIM DANIMA! Jedna je znak da ti NECE BITI LAKO , zato BIRAJ PAZLJIVO!

3. studenoga 2021. 0 By Maja

JESENJA KORPICA BROJ 1

Marljiva si i postena osoba koja se zaista trudi da ostvari ono sto sebi zacrta. Ti si uvijek bio takav jer tebe zivot nikada nije mazio. Mnogo problema je iza tebe, ali ti si ostao jaka i uporna osoba koja se je za svoju srecu ipak borila.

Veliki si optimista jer mada se suocavas sa velikim problemima, u dobro ne prestajes da vjerujes. Ti si uvijek imao velike ciljeve i velike planove, ali nazalost nisi sve uspio da postignes onako kako si zamisljao. Mnoge prepreke su se nase na tvom putu, ali ti si uvijek znao da ce sreca pokucati na tvoja vrata. Tvoj osjecaj te nije prevario jer u danima koji su pred tobom velika sreca napokon kuca na tvoja vrata. Pred tobom su desavanja koja ce ti donijeti mnogo jer novcana sreca napokon pocinje da te prati.

Ti ces imati mnogo srece ali tu srecu si iskreno i posteno zasluzio.

Novcani problemi koji su te do sada pratili ,pripadace proslosti i ti ces samo za veliku srecu znati. Sreca tu je naklonjena i nista vise u tvom zivotu nece biti isto. Pred tobom su desavanja koja ce ti donijeti velike novcane dobitke, veliju ljubavnu srecu, prosto sve sto so zelio i cemu si se nadao.

Kprpica koju si izabrao donosi ti predivne vijesti jer sreca koja ce u narednim danima poceti da prati u tvom zivotu ce i ostati. Zasluzio se srecu jer nikada nisti prestao da vjerujes u nju, cak ni kada ti je bilo najteze. Pred tobom su samo predivna desavanja jer sudbina ce tvoje dobro srce da nagradi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2