Saznajte ko ce u PRVIM DANIMA DECEMBRA PLAKATI, a koga CEKA VELIKA SRECA!

Saznajte ko ce u PRVIM DANIMA DECEMBRA PLAKATI, a koga CEKA VELIKA SRECA!

29. studenoga 2021. 0 By Maja

Tibetanski horoskop otkriva vasu sudbinu za naredne dane. Kome slijedi najveca sreca a koji znaci ce se morati sa velikom tugom u narednim danima suociti ?

OVAN

U narednim danima vi cete imati priliku da ostvarite jedan poslovni san koji ce vam napokon donijeti ostvarenje velikih snova. Pred vama je novcana sreca koja ce vam znaciti mnogo jer napokon mnogo toga vam polazi za rukom.

 

BIK

U danima koji su pred vama vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Tibetanski otkriva da cete vi u danima koji su pred vama imati mnogo srece posebno na poslovnom polju vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima.

 

BLIZANCI

Vi ste veliki sretnik u danima koji dolaze jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Pred vama je sreca koja ce vam omoguciti da rijesite neke probleme koji vas vec duze vrijeme prate. Predivne promjene su pred vama.

 

RAK

Tibetanski horoskop vam otkriva da cete vi u narednim danima imati mnogo srece jer pred vama su predivna desavanja na svim poljima vaseg zivota. Veliki ste sretnik kojem ce sve polaziti za rukom. Ljubavna ali i poslovna sreca je pred vama.

 

LAV

Vas ocekuju predivna desavanja na polju ljubavi jer uspijevate da ostvarite jedan veliki san koji vam znaci mnogo. Na poslovnom polju necete imati mnogo srece jer pred vama su desavanja koja ce vam pokvariti poslovne planove sto vam se nikako nece dopasti.

 

DJEVICA

U danima koji su pred vama vi cete na poslovnom polju ostvariti sve sto ste imali u planu. Na polju ljubavi dolazi do promjena jer sa voljenom osobom dolazi do nesuglasica koje ce vam jako tesko pasti. Pred vama su dani puni uspona i padova.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2