IZABERI SLIKU i SAZNAJ sta TEBE OCEKUJE na POCETKU  2022, GODINE –    jedna je znak PROSIDBE!

IZABERI SLIKU i SAZNAJ sta TEBE OCEKUJE na POCETKU 2022, GODINE – jedna je znak PROSIDBE!

30. studenoga 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek morala vise da se bori za svoju srecu nego ostali. Zivot kao da te je u inat stavljao na velike probe. Ti si morao da se suocis sa velikim problemima, ali to te nije sprijecilo da se nastavis boriti za svoju srecu. Mnogo toga se je desavalo u ovoj godini sto ti nije samo srecu donijelo. Ipak, uvijek si znao da se izboris za svoju srecu, jer ti si borac koji nikada nece odustati.

Novcani problemi su tebe pratili, ali ti si pokusavao da sakrijes svoje brige, jer nisi zelio da neko zna da ti u zivotu ne ide onako kako zelis.

Mnogo si ponosna osoba koja svoju tugu zna da sakrije. Novcana sreca je tebi jako bitna, mada nikada najpreca u zivotu. Pocetak naredne godine tebi donosi veliku poslovnu srecu koj ti je itekako potrebna. Pred tobom je jedna poslovna ponuda koja ce ti pruziti priliku da ostvaris veliki uspjeh. Pocetak godine tebi donosi novcanu srecu koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena. Od naredne godine ti za novcane probleme neces znati. Vrijeme dolazi u kojem svi tvoji financijski problemi pripadaju proslosti.

 

SLIKA BROJ 2

Ljubav je tvoj smisao zivota, jer ti si osoba koja zivi za ljubav. Ona je tvoja zivotna vodilja , i osoba sa kojom si trenutno u vezi je tvoje sve. Naravno da si i ti mnogo voljena osoba, mada tebe ponekad prate sumnje da je to zaista tako. Prije veze u kojoj si sada pratila su te velika razocarenja,ali ova ljubav je ona prava i to ce ti voljena osoba pocetkom naredne godine i dokazati.

Pred tobom je prosidba koja cete mnogo usreciti.

Sudbonosno pitanje stize, a sa njim tebi samo velika sreca dolazi. Promjene su pred tobom, ali te promjene tebi samo veliku srecu donose. Ti ces sa osobom svog zivta da provedes najsretnije trenutke u zivotu. Ljubavna sreca je pred tobom kojoj si se potajno vec dugo nadao. Vrijeme je za jedan novi korak u tvom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2