Ovo je PRVI VIKEND u DECEMBRU, saznajte KOME donosi SRECU, a kome  BOL i RAZOCARENJE!

Ovo je PRVI VIKEND u DECEMBRU, saznajte KOME donosi SRECU, a kome BOL i RAZOCARENJE!

2. prosinca 2021. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja sa sobom donose velike obaveze kakvim se ni sami niste nadali. Imali ste velike planove ali necete imati vremena da sve postignete. Obaveze koje su pred vama nece vam dati mira sto ce vas mnogo razocarati.

 

SKORPIJA

Voljena osoba ovog vikenda cini sve za vasu srecu sto ce vam mnogo laskati. Za vas ce ovaj vikend biti u znaku ljubavi jer samo predivna desavanja sa voljenim bicem su pred vama. Stizu vam i dobre vijesti koje ce ovaj vikend uciniti savrsenim.

 

STRIJELAC

Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose. Pred vama je velika sreca jer stizu vam predivne vijesti po pitanju vaseg posla koje ce vam znaciti mnogo. Velika sreca prati svaki vas korak i vi za probleme necete znati.

 

JARAC

Pred vama je nazalost jedno veliko razocarenje jer voljena osoba pravi jedan potez koji ce vam samo veliku tugu donijeti. Bicete mnogo ljubomorni, ali niste ni navikli da se partner prema vama tako ponasa. Razloga za radost cete imati pred sam kraj vikenda jer tad vam stizu savrsene vijesti vezane za vas posao.

 

VODOLIJA

Vi sto ste imali u planu vi cete i ostvariti . Pred vama je velika sreca koja ce vam biti od velikog znacaja jer sve sto ste naumili vi postizete. Ovog vikenda vi cete imati priliku samo da uzivate i da se udaljite od svih problema koji su vas pratili.

 

RIBA

Pred vama je vikend u kojem cete imati mnogo vremena za drage prijatelje koji vam znace mnogo. Zadnji period je bio stresan, ali ovaj vikend napokon donosi samo mir i srecu u vas zivot. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima.

Stranice: 1 2