NAJLEPSI DANI  u  zivotu Ovna,    Raku sledi POMIRENJE,  a evo zasto ce  VAGA PLAKATI kao NIKADA DO SADA!

NAJLEPSI DANI u zivotu Ovna, Raku sledi POMIRENJE, a evo zasto ce VAGA PLAKATI kao NIKADA DO SADA!

9. prosinca 2021. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su dani u kojima  vam samo velika sreca dolazi. Kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju vi za probleme necete znati.

Pred vama je jedna sedmica u kojoj ni sami necete moci vjerovati koliko srece imate. Sve sto zamislite moci cete da ostvarite. Velika sreca vas prati.

 

BIK

Dani koji su pred vama donise vam rijesenje jednog velikog problema. Poci ce vam za rukom da se opustite i da se udaljite od stresa koji vas trenutno prati.

Vi za probleme u danima koji su pred vama necete znati.

 

BLIZANCI

Vama slijede dani u kojima cete morati da se suocite sa jednim velikom razocarenjem. Voljena osoba ce napraviti jedan korak koji ce vam slomiti srce.

Nece vam biti lako , ali vi cete pronaci nacin da oprostite. Kada je ljubav u pitanju vi cinite sve za tu ljubavnu srecu.

 

RAK

Mada niste osoba koja tek tako prelazi preko nekih stvari, vi cete osobi kojoj ste nesto mnogo zamjerili moci da oprostite.

Vase srce je ogromno, i vi cete u danima koji dolaze napokon da sklopite mir sa jednom osobom koja vas je mnogo razocarala. Pruzate drugu priliku velikom prijateljstvu.

 

LAV

U danima koji sdolaze vi za probleme necete znati. Pred vama je velika sreca u kojoj cete vi itekeko znati uzivati.

Vrijeme je da se opustite, i da uzivate u mirnim danima koji su pred vama. Nista nece moci da narusi vase dobro raspolozenje.

 

DJEVICA

Vama u danima koji dolaze slijede mnoge obaveze, ali i neka desavanja koja ce vas mnogo usreciti. Pred vama je velika sreca kada je ljubav u pitanju.

Voljena osoba pravi jedan korak koji ce vas mnogo usreciti. Vrijeme dolazi u kojem cete jos jednom imati priliku da se uvjerite koliko ste voljeni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2