LAV – VELIKI GODISNJI HOROSKOP za 2022.  Saznajte ZASTO vam NECE BITI LAKO!

LAV – VELIKI GODISNJI HOROSKOP za 2022. Saznajte ZASTO vam NECE BITI LAKO!

10. prosinca 2021. 0 By Maja

LJUBAV

ZA LAVOVE U VEZI:

Nije nikakva tajna da ste vi zodijak koji za ljubav zivi. Za voljenu osobu cinite sve jer ljubav vaseg partnera vama znaci mnogo. Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da se i iz najtezih situacija izbori samo za srecu. Vasa veza je skoro pa savrsena, ali to ce nazalost u narednoj godini da se promjeni. Vi cete jos na samom pocetku naredne godine poceti da imate velike sumnje u vaseg partnera.

Dobro se poznajete i vrlo dobro znate kada nesto nije u redu.

Vase sumnje ce se nazalost obistiniti jer voljena osoba vam nece biti vjerna. Doci ce do raskida veze koja vama znaci sve. Naredna godina na polju ljubavi donosi tugu koja ce vam slomiti srce. Nece vam biti lako, ali vi ste borac bili i ostali. Pred vama su promjene koje ce srusiti sve vase nade za zajednicku buducnost.

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Pred vama su desavanja koja samo velikoj sreci slute ali bilo je i vrijeme da vam krene na bolje. Vi ste zodijak kojem je potreban neko iskren, neko ko se sa vasim osjecanjima nece igrati kao sto je to bilo u proslosti. U narednoj godini desava se nesto predivno nesto cemu se niste prestali nadati. Pred vama je naime jedan susret koji ce sve da promjeni.

Vi cete imati veliku srecu jer pred vama je susret sa vasom srodnom dusom , vasom velikom ljubavi.

Vi cete u narednoj godini upoznati srecu kojoj ste se uvijek nadali jer pred vama je susret koji mijenja sve na bolje u vasem zivotu. To ce biti ljubav koju ste uvijek zeljeli jer sa tom osobom vi cete samo za veliku srecu znati. Pred vama su predivna desavanja jer sa vasom velikom ljubavi vi cete do kraja naredne godine stati na ludi kamen. Bice to ljubav kakva se ne desava cest jer pred vama je sreca koja ce u vasem zivotu i ostati.

Stranice: 1 2