GODISNJI LJUBAVNI HOROSKOP otkriva cemu cete se RADOVAT, a zasto cete ZALITI  u toku 2022. godine!

GODISNJI LJUBAVNI HOROSKOP otkriva cemu cete se RADOVAT, a zasto cete ZALITI u toku 2022. godine!

26. prosinca 2021. 0 By Maja

Godisnji ljubavni horoskop otkriva sta sve osobe koje su rodjene u znaku blizanaca ocekuje na polju ljubavi. 2022. godina bi mogla biti velika prekretnica za blizance koji su u potrazi za velikom ljubavi.

BLIZANCI

ZA BLIZANCE U VEZI:

Vama je ljubav uvijek na prvom mjestu i to se nikada ne mijenja. Mnogo cinite za svoju voljenu osobu, jer vi mnogo volite svog partnera u kojeg imate veliko povjerenje. Vama je jako bitno da u vasoj vezi vladaju mir i harmonija, jer vi  niste neko ko tezi ka svadjama. Zelite da imate divan odnos sa vasim partnerom kojeg mnogo postujete, ali naravno i on vas.

Ali u prvoj polovini 2022. godine vi cete morati da se suocite sa velikom tugom jer doci ce do neocekivanih promjena koje ce vam slomiti srce.

Vas partner ce napraviti jednu veliku gresku jer ce zapoceti tajnu vezu sa jednom osobom koju i vi dobro poznajete. Okolnosti ce biti takve da cete vi sve saznati. Bice vam tesko i necete moci vjerovati da je vas partner spreman da vas prevari. Proci ce neko vrijeme dok cete se moci pomiriti sa cinjenicom da  niste bili jedina ljubav u partnerovom zivotu. Ipak voljena osoba ce se mnogo pokajati i poceti da moli za oprostaj. Vase emocije ce biti uzburkane, jer sa jedne strane vase srce ce jos uvijek kucati za vaseg tad vec bivseg partnera.

U drugoj polovini godine vi cete jos jednom skupiti hrabrosti i preci preko svega.

Oprosticete  i pred vama ce biti jedan novi pocetak koji ce vam donositi samo srecu. Vas partner ce vrlo brzo shvatiti sta je uzgubio i on ce ciniti sve da vrati vase povjerenje. Vama ce trebati vremena da stvorite ponovo to povjerenje koje ste uzgubili, ali do kraja 2022. godine vi cete se naci u velikoj sreci. Pred vama su desavanja koja ce donositi i tugu, i pomirenja i srecu u ljubavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2