VREME  je DA  RAK ZABLISTA i OKRENE NOVI LIST na svim poljima!

VREME je DA RAK ZABLISTA i OKRENE NOVI LIST na svim poljima!

28. prosinca 2021. 0 By Lala

RAK- taj nezni i zanemareni horoskopski znak, konacno ce morati da krene od nule. Dugo je bio u senci drugih, dugo je bio u sluzbi drugih!

Sada je vreme da se vrati sebi, da krene sebi u korist i da krene od nule.  Smesi mu se lep  i novi pocetak kako bi se sve sredilo i na najbolji moguci nacin preporodio.

Pred njim su novi dani i novi koraci, bas kao da sada staje na svoje noge.Odavno je pokazivao da je sposoban da se bori i da se izbori za svoju tugu i za svoju srecu.

U njegovom zivotu je bilo mnogo tuge, ali ne samo njegove.

On  je pozrtvovan za svakoga, rado pomaze jer mu je dobrota duboko u srcu.

Nije imao srece da bude voljen, kako je zasluzio, niti shvacen onako kako bi to zeleo.Uvek su mu vazniji drugi, nego on sam sebi.

Zato je dolazeca godina vreme da zablista, i da okrene novi list!

Posao:

Nikad vas niko vise nece omalovazavati i ponizavati pred voljenima.

Ovo je godina koja obecava uspeh. Vreme je da zablistate u punome sjaju , da okrenete list i postanete neko spreman da se bori na svim poljima.

Ako ste i sada bili neko sputavan, omalovazavan, sada cete zauzeti svoje pravo mesto.

Bas ono koje su vam vesto pripisivali sebi i uzimali vase poene za sebe. Ova godina je  godina vaseg dokazivanja  i izbijanja u prvi plan.

Do sada ste bili neko ko je pustao da ga drugi gaze, a sada cete podici svoj glas.  Vreme je da zauzmete svoj stav, da svoju volju pokazete  pred svima.  Stacete na put svima, pokazavsi da je bilo dosta zanovetanja i guranja vas u drugi plan.

Vas posao ce cvetati a sa njim i vas radni elan!

Kada rezultati pocnu da se nizu, mnogi ce se cuditi sta se zbiva i kako da ste tako sigurni u sebe!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2