IZABERI ZAGRLJAJ i saznaj da li ti 2022. godina DONOSI SRECU ili   ZAGRLJAJ LJUBAVNOG RASTANKA!

IZABERI ZAGRLJAJ i saznaj da li ti 2022. godina DONOSI SRECU ili ZAGRLJAJ LJUBAVNOG RASTANKA!

1. siječnja 2022. 0 By Maja

ZAGRLJAJ BROJ 1

Ti si osoba koja vjeruje u ljubav i kada sve pokazuje na to da ljubavna sreca nije na tvojoj strani. Neko si ko nikada ne prestaje da vjeruje u svoju ljubavnu srecu, jer ti si bice koje zivi za ljubav.

Mada u proslosti nisi uvijek imao najvecu srecu u ljubavi, ti ipak nikada nisi prestao da vjerujes u nju. Osoba si koja zna iskreno da voli i koja svoja osjecanja nikada ne zeli da krije.

2021. godina ce biti tvoja sretna godina jer ti ces u ovoj godini da upznas osobu koju nikada iz svog zagrljaja neces zeljeti da pustis.

Ljubavna sreca je pred tobom, jer ti ces da upoznas osobu koja ce tvoj zivot iz korijena promjeniti.

Zagrljaj kojeg si izabrao sluti velikoj ljubavi koja ce tebe mnogo usreciti. Pred tobom je sreca kakvu nisi mogao ni zamisliti, jer ti ces sa osobom koju ces upoznati samo za iskrenu i veliku srecu znati.

Ljubavna razocarenja uskoro ce pripasti tvojoj proslosti, jer ti sreces svoju srodnu dusu. Osobu o kojoj si uvijek sanjao i kojoj se nikada nisi prestao nadati. Izabrao si zagrljaj velike ljubavi koja tebe sigurno nece razocarati.

 

ZAGRLJAJ BROJ 2

Ti si neko ko za ljubav zivi, jer ljubav je tvoja zivotna vodilja koje se nikada neces odreci. Volis cijelim srcem i za osobu koju volis spreman si sve da ucinis.

Mnogo toga ne prepustas sreci jer ti se za svoju srecu iskreno boris. Ipak, pred tobom je godina u kojoj ti nece biti lako. Zagrljaj kojeg si izabrao sluti rastanku sa osobom koju najvise volis.

Ljubavna sreca ce tebe nazalost u ovoj godini napustiti, ali ti u ljubav neces prestati da vjerujes.

Pred tobom je jedna teska godina jer cete razocarati osoba kojoj najvise vjerujes. Dolazi vrijeme u kojem ces reci zbogom ljubavi koja nece znati da cijeni ono sto ima. Nece ti biti lako, ali ti ces pronaci nacin da krenes dalje, jer ljubavna sreca je nesto cega se ti nikada neces odreci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2