OVAJ DAN ce biti IDEALAN ZA LJUBAVNA POMIRENJA  ako ste rodjeni u ovim  znacima!

OVAJ DAN ce biti IDEALAN ZA LJUBAVNA POMIRENJA ako ste rodjeni u ovim znacima!

3. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Tacno znate sta vam je ciniti ali nemate hrabrosti. Vreme je da se sredite i stegnete srce, jer tako imate sansu. Ako ne budete hrabri, nista od vasih koraka. I ovoga dana ce ostati samo uzaludan pokusaj da menjate stvari.

 

SKORPIJA:

Radujete se ovom danu zbog sanse da budete skupa sa nekim. Taj neko vam je dao sansu i vi cete je iskoristiti.Ostavljate svoju ljutnju i u ime ljubavi pocinjete da cinite sve! Susret u cetiri oka, pomerice sve granice!

 

STRELAC:

Vase burne reakcije ce vas odvesti na pravi put, a vas put je put razumevanja. Ne zelite biti tvrdoglavi jarac koji ce svoju ljubav podrediti ponosu. Spremni ste preci i preko krupnih stvari u ime ljubavi. Danas je dan za prvi korak.

 

JARAC:

Vasa je zelja  da se izrazite u svemu, pa i u svojim dobrim osobinama.Danas je dan da jednoj osobi predstavite sebe na najbolji nacin.   Nemojte preterivati ali nemojte biti nisramezljivi. Na granici ste, pa nemojte preterivati ni u cemu!

 

VODOLIJA:

Umorni ste od dokazivanja  da se vas partrner priseti sta vam je bitno. Stalno vas zaposatavlja a to vec nje dobro. Ako se bude  resio da vas ispostuje, uvidecete. Ako ne, znate da ce biti besmisleno da nastavljate  ovu vezu i duljite nesto sto nema vek trajanja.

 

RIBE:

Idete u beskraj sa nekim zahtevima a znate da ih partner ne cuje. Samo se pravi da slusa a ignorise  vas. Vreme je da delujete otvoreno, iskreno, ali i bez ikakvog ustezanja; Da kazete sta hocete i sta nameravate. I mozda ce biti vreme da donesete vaznu odluku.

Stranice: 1 2