IZABERI PRSTEN i saznaj da li ces TOKOM 2022. godine UPOZNATI SRODNU DUSU ili UCI U BRAK!

IZABERI PRSTEN i saznaj da li ces TOKOM 2022. godine UPOZNATI SRODNU DUSU ili UCI U BRAK!

4. siječnja 2022. 0 By Maja

PRSTEN BROJ 1

Ti u ljubavi nisi uvijek imao mnogo srece, ali uvijek si vjerovao da cete na ipak stici. Osoba si koja zivi za ljubav i koja nikada nece odustati da se bori za svoju veliku srecu. Iza tebe su velika razocarenja koja su ti slomila srce, ali u svoju ljubav ti vjeru nisi gubio.

Ljubav je bila i ostala tvoj zivotna vodilja. Neke ljubavi tvoja iskrena osjecanja nisu znale da cijene, ali to te nije sprijecilo da se nadas da ces upoznati osobu koja ce cijeniti ta iskrena osjecanja.

Prsten kojeg si izabrao sluti novoj ljubavi koju ces ti u ovoj godini upoznati. Ne samo da ces upoznati osobu koja ce te voljeti kao niko do sada, ti upoznajes osobu za zivot.

Sa tom osobom ces do kraja ove godine uploviti u bracnu luku jer vasa ljubav ce biti ogromna. Velika ljubavna sreca je pred tobom u koju ti nikada nisi prestao da vjerujes. Ti ces upoznati svoju srodnu dusu, osobu koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena.

Sve ce da ti krene  na bolje sa pravom ljubavi na tvojoj strani. Ova godina donosi veliku ljubavu srecu.

 

PRSTEN BROJ 2

Ti si veoma romanticna ali i emotivna osoba koja za voljenu osobu cini sve. Naravno ocekujes svu tu ljubav zauzvrat, jer ti prije svega nisi neko ko ce dozvoliti da se sa njenim osjecanjima neko igra. Vjerujes u ljubav, ali povjerenje takodjer mora da bude. Ljubavna sreca je tebi jako bitna , jer ljubav je tebi uvijek znacila sve u zivotu.

Pred tobom je godina uspona i padova, ali i velike ljubavne srece sa osobom koju volis vise od bilo koga drugog.

Pred tobom je sretna godina koja ce ti donijeti srecu i ljubav koju zelis. Sreca ce velika tebe da prati, jer u ovoj godini ces sa osobom koju volis da postignes mnogo. Prsten kojeg si izabrao sluti velikoj ljubavi, ali ti si se za tu ljubav uvijek iskreno borio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2