PRVA SREDA u novoj godini NEKOME donosi NOVU LJUBAV!

PRVA SREDA u novoj godini NEKOME donosi NOVU LJUBAV!

4. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Ne zamerate se nikome ali ce vas uzeti na zub. Niste nikome krivi, ni duzni, to je jasno. Ali niste svesni da kraj sebe imate nekoga vrednog  lepote i divljenja. Zato dokoni zele biti saveznici vasim  suparnicima.

 

BIK:

Danas ce se resavati pitanje vase volje  i nevolje.Moracete pokazati odredjen stav po pitanju svojih problema.  Pokvaricete jos vise sve ako ne pokazete volju da svoje nevolje pobedite. Vreme je da pocnete da se izvlacite iz nevolje, pa cinite prvi korak!

 

BLIZANCI:

Nikako da se sredite po pitanju emocija, a vreme je da se odlucite. Imate sansu da se okrenete novom zivotu, a vi kao da ne zelite.Kao da svesno bezite od sanse da budete zadovoljni. Sledi vam idealna sansa.

 

RAK:

Danas je vasa sreca na pomolu, bas kao i nova ljubav. Prva sreda u novoj godini donece vam osecaj srece u grudima. Kada vam se sretnu pogledi,  sve ce obomu biti jasno. Uzivajte od ovog dana, a on ce vam biti najsrecniji, a vi srecnik dana.

 

LAV:

Vi  ste neko jak  i neko ko se krije za svojih neuspeha.Njih uvek zakljucavate u srcu i ponasate se kao da vam je sve na broju. Samo jedna osoba zna kako vam je u dusi. I danas ce vas citati kao knjigu.

 

DEVICA:

Vreme je da se okrene novi list i podjete dalje. Imacete sansu za lepo poznastvo ali i nesto vise od toga. Primeticete kako vas neko gleda i to cve biti dovoljno za pocetak. Krenucete u nove dane skupa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2