BOLNA ISTINA: Ovi znaci ce biti PREVARENI od strane voljene osobe!

BOLNA ISTINA: Ovi znaci ce biti PREVARENI od strane voljene osobe!

6. siječnja 2022. 0 By Maja

RIBA

Od vas niko nikada ne moze nadati da bi vi svoju voljenu osobu prevarili. Ali, uskoro je pred vama jedan susret koji ce vas  oduseviti. Pred vama je susret sa osobom kojoj necete moci odoljeti. Necete se vi tek tako upustiti u aferu sa tom osobom, ali poslije izvjesnog vremena cete se ponovi sresti, i ovaj put necete moci odoljeti. Vi cete uzivati u tajnim izlascima i vidjanima sa osobom koja i nema  tako iskrene  namjere kao sto cete vi to misliti.

Kada i sami primjetite kakvhz ste gresku napravili bice kasno, jer vasa voljena osoba ce sve saznati.

Uzalud ce biti svi vasi pokusaji da partnera ubjedite da su to bila samo prijateljska vidjanja, jer vas partner ce biti upucen u situaciju. Oprostaj ne ocekujte i budite sigurni da ste sa tom potezom izgubili osobu kojoj ste vi bi sve u zivotu.

Do kraja godine ne samo da cete prevariti vaseg partnera, vi cete do kraja godine i da ostanete sami. Voljena osoba ce vas napustiti, i oprostaj nemojte ocekivati.

Vasa veza je uvijek bazirala na velikom povjerenju, ali vi cete to povjerenje da zgazite.

Nece vam biti lako,  u to nema sumnje. Ipak, ste trebali mozda jos malo da razmislite prije nego sto napravite korak koji ce vas kostati vase veze. Nikada ne zaboravite da ce vas partner i poslije svega mnogo voljeti, ali oprostiti vam nece nikada. Jedna greska kuju cete napraviti skupo cete platiti, jer sa tom greskom gubite ljubav svog zivota.

 

Stranice: 1 2