SLEDE CAROBNA TRI PRAZNICNA DANA: Luda sreca ocekuje OVE zodijake-Sudbina im se menja!

SLEDE CAROBNA TRI PRAZNICNA DANA: Luda sreca ocekuje OVE zodijake-Sudbina im se menja!

6. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Pred vama jako lepa tri dana, a i za ocekivati je da budu. Radili ste mnogo  i vreme je da se srede mnoge stvari. Sami sebi cinite raspolozenje i ne date da vas ometaju. A to je kao po nekoj zasluzi, da uzivate.

 

BIK:

Vracate se normalu, mada ste imali teske dane. Ipak  ste jako rasejani i  vasa  ljubav  je tek na pomolu. Vec pocinjete da se radujete, posebno jednom od ova tri dana. Zamisljate unapred da se provodite kao i sve mladi ljudi.

 

BLIZANCI:

Vreme vaseg bunta nikako da prodje i vreme je da se sredite. Bar pokusajte da svoje namere ne iskaljujete besom. Ovo ce biti vreme lepih i carobnih dana i vreme da se menja vasa sudbina. Ostavite sve lose za sobom, vreme je za nesto lepo i novi pocetak.

 

RAK:

Vasa emocija raste i sebe cete dovesti u lepse raspolozenje. Vazno je da mislite pozitivno, i sve ce biti kako treba. Nema nervoze, niti ocekivanja loseg, nego samo dobrih stvari. Pred vama su  dani opustanja kako i praznici zahtevaju.

 

LAV:

Nemojte misliti da nemoguce ne moze postati i drugacije.Mozda cete imati lepe sanse da se srede sve vase dileme. Mozda slede i neka, dugo zeljena pomirenja. A to bi vas ovih dana ucinilo presrecnim, pa mozete ocekivati svasta lepo.

 

DEVICA:

Niste ni priblizno zadovoljni kako ocekujete, ali cete biti.Vase srce vas  boli zbog jedne osobe, ali cete u ova tri dana, da  se sretnete sa njom. Zato ce vase raspolozenje da odjednom postane prelepo i puno elana  pozitivne nade, koja vas nosi u bolje dogadjaje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2