SLEDE TRI DANA za PRAVU RADOST, VELIKE ODLUKE i bitne LJUBAVNE SAVETE!

SLEDE TRI DANA za PRAVU RADOST, VELIKE ODLUKE i bitne LJUBAVNE SAVETE!

8. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vase stvari na emotvnom polju nisu bas zadovoljavajuce. One ce vas terati da se radujete, a necete moci jer nesto izmice kontroli. Vase srce ce kucati ubilackim zarom, a neko ce to morati da i primeti. Nateracete jednu skporpiju da vidi da ste ludi za njome.

 

SKORPIJA:

Jedna vaga vam salje vatrene poglede i morate joj uzvratiti. Za sada je ignorisete ali verujte da cete je naterati da vam se posveti.Kad shvati da je vec tajno volite, i da ste ludi za njome, prihvatice vase udvaranje. Nece se moci idupreti snazi vase ljubavi.

 

STRELAC:

Tacno znate sta hocete i kuda ste posli, ali se ne odajete. Ovih dana sakupljate cinjenice kako biste nesto shvatili.Jeste se zaljubili al necete dati da vas neko pravi ludim. Vasa  osecanja  vas ponos morace se nekome suprostaviti.

 

JARAC:

Onaj ko vas zeli, potajno se nada vasim osecanjima.Mozda je pravo vreme da se okrenete u smeru jednih ociju koje vas prate. Verujte da ste im senka i da vase srce cezne za njima. Zato je vreme da ne duzite njegovu neizvesnost, nego priznate obostranu simpatiju.

 

VODOLIJA:

Nekako vam se cini da morate bas vi odluciti nesto vazno. Vase srce ce vas terati da budete  kako je najbolje. Zato pazite sta cinite i sta resavate.Vasa odluka mora biti u obostranu korist, a ne na stetu bilo cijeg srca.

 

RIBE:

Ako ste resili sta zelite, budite jako  zainteresovani. Vase zelje nece niko cuti, niti ih ispuniti. Ako to ne ucinite vi, nece niko drugi. Zato cinite  u korist svoga srca, partnerovog takodje i u ime ljubavi vase!

 

Stranice: 1 2