Izaberi  SLIKU TUGE i saznaj sta je  NAJBOLNIJE sa cim ces se u  NAREDNOM PERIODU  MORATI SUOCITI!

Izaberi SLIKU TUGE i saznaj sta je NAJBOLNIJE sa cim ces se u NAREDNOM PERIODU MORATI SUOCITI!

14. siječnja 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek bila na strani ljubavi. Neko si ko zivi za ljubav jer ti nikad neces prestati da vjerujes u iskrenu ljubav. Sa voljenom osobom si trenutno sretan,  mada i u vasoj vezi postoje nesuglasice. Ali ti se uvijek nadas da ce sve biti bolje, i na kraju tako i bude. Osoba si koja uprkos svim problemima koji nekad stignu do vas zna da prava ljubav uvijek na kraju pobijedi.

Mnogo volite svoju voljenu osobu i veliko povjerenje imate u nju. Ali to povjrenje ce uskoro da bude sruseno. Vasa voljena osoba ce napraviti jedan potez za kojeg cete vi saznati, i taj njen potez sve rusi. Pred vama je velika prevara od strane osobe koju najvise volite.

Tuga koja je pred vama nece se moci opisati jer vi necete moci vjerovati sta se desava. Veliko povjerenje ste imali, ali sve se rusi jer vi preko prevare necete moci preci. Pred vama je tuga koja ce vas dugo pratiti jer voljenu osobu uprkos svemu necete tako lako preboljeti. Uskoro cete morati da se pomirite sa cinjenicom da niste bili iskreno voljeni jer vas partner ce napraviti nesto sto ce to i dokazati. Nazalost vasa veza se uskoro blizi kraju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2