OVAJ PONEDELJAK, 17.JANUAR,ce biti IDEALAN za LJUBAV, ako ste rodjeni u ova DVA  znaka zodijaka!

OVAJ PONEDELJAK, 17.JANUAR,ce biti IDEALAN za LJUBAV, ako ste rodjeni u ova DVA znaka zodijaka!

16. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Od vas se ocekuje da se okrenete nekim lepsim stvarima. Mada ste prezaposleni, ipak se radujete popodnevu. Jasno i glasno ste partneru naglasili da je ovo popodne samo vase. A on, kao ni vi, ne ocekujete da ce ovo biti vas najsrecniji dan, a vi srecnik dana.

 

BIK:

Vreme je za lepse  stvari i za vase bolje raspolozenje. Ako se sami ne oraspolozite, nece vas niko oraspoloziti. Mozda bi to hteo neko ali ga ne primecujete. Samo se dobro zagledajte i sve ce vam se kazati!

 

BLIZANCI:

Imate odrerdjene stavove u vezi sa nekim stvarima, ali negde gresite. Nastojte da budete kao i drugi u vasoj sredini.Uvek terate neke kontra stvari i sebe dovodite u nedoumice.Vreme je da dileme budu resene.

 

RAK:

Vasa ce se paznja usmeriti u smeru  jedne osobe i jedne lepe lavice. Osecate da se bori kao lavica i da ide uprkos svima. Neki je omalovazavaju, a vi je  obozavate, jer vam se svidja.Ovo ce biti idealan dan za ljubav i to je opomena da joj pridjete.

 

LAV:

Od vas se ceka poziv, poruka ili bar signal.Ma koliko beznacajan i kako slabasan bio, nekome ce uliti veliku nadu. Nadu za zivot, veru u ljubav i poziv da se pocne radovati i ponovo ziveti. Naravno, zbog vas, zbog idealne prilike da vam pridje.

 

DEVICA:

Zasto se ne upinjete svim snagama i svim silama, da budete  kao drugi? Ponasate kao da ste se svesno zatvorili u kutiju i ne date nikome da virne. Vreme je da pogledate oko sebe i da izadjete u drustvo.Danas ce vas neko i naterati  da ga pšustite da zaviri u vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2