Bik ce imati mnogo SRECE, Blizanci  PATE kao nikad do sada,  a ovaj zodijak  SAZNAJE BOLNE VIJESTI!

Bik ce imati mnogo SRECE, Blizanci PATE kao nikad do sada, a ovaj zodijak SAZNAJE BOLNE VIJESTI!

18. siječnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Nije u vasoj vezi uvijek sve onako kako zelite, ali vi se trudite da svoju voljenu osobu vidite samo sretnu. Neko ste ko je uvijek na strani ljubavi, neko ko je uvijek pokusavao da vidi samo dobro. Mnogo ste emotivni jer vama je ljubav sve u zivotu, ali ta ljubav ce uskoro da bude srusena. Pred vama je naime raskid koji ce promjeniti sve.

Voljena osoba vam okrece ledja zbog druge ljubavi sto ce vam samo veliku bol donijeti. Vi cete mnogo patiti ali ipak necete prestati da se nadate velikoj sreci.

Necete zeljeti da vjerujete u ono sto se desava, ali mozda ce vam upravo to dati snagu da nastavite dalje. Lako vam nece biti ali vi cete se za svoju srecu uspjeti izboriti sa osobom koja tek treba da udje u vas zivot. Ne gubite nadu jer vama je uprkos bolu koji je pred vama, sreca sa jednom drugom osobom sudjena.

 

VAGA

Vama je ljubav uvijek bila zivotna vodilja jer nikad se svoje srece niste zeljeli odreci. Sve cinite kako bi vasa  veza bila samo sretna, ali uskoro cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce. Mnogo vjerujete svom partneru sto ce se uskoro ispostaviti kao velika greska. Pred vama je naime saznanje da niste jedina ljubav u partnerovom zivotu.

Vi cete morati da se suocite sa velikom tugom jer vas partner ce vam uskoro priznati sve. Uvijek ste za to da iskrenost vlada u vasoj vezi, ali upravo ta iskrenost od strane voljene osobe ce vas mnogo zaboljeti.

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer uvijek ste imali veliko povjerenje u svog partnera. Nece vam biti lako ali imacete snage da se izborite sa istinom koja je pred vama . Vi ste zodijak koji zna da se suprostavi zivotnim izazovima.

Stranice: 1 2