LJUBAVNI PAR koji ti je  NAJLJEPSI otkriva TAJNE TVOJE LJUBAVNE SUDBINE do  KRAJA GODINE! BIRAJ PAZLJIVO  jer jedan ti donosi NESRECU!

LJUBAVNI PAR koji ti je NAJLJEPSI otkriva TAJNE TVOJE LJUBAVNE SUDBINE do KRAJA GODINE! BIRAJ PAZLJIVO jer jedan ti donosi NESRECU!

18. siječnja 2022. 0 By Maja

PAR BROJ 2

U tvojoj vezi postoje problemi, ali ti si neko ko je uvijek pokusavao da rijesi te probleme  jer ti zelis srecu u svojoj vezi i nista manje od toga. Osoba si koja zivi za ljubav i neko ko je uvijek znao da se za tu ljubav bori. Usponi i padovi su dio tvoje veze, ali to ne znaci da ces ti tek tako odustati od ljubavi koja tebi znaci sve. Ali u toku godine dolazi do velikih promjena jer tvoj parner ce da se zaljubi u jednu drugu osobu.  Velika bol ce biti pred tobom i sigurno je da ti nece biti lako.

Ti ces saznati sve i tvoje srce ce biti slomljeno na hiljadu komada. Pred tobom su desavanja koja ce ti donijeti veliku tugu, ali ti si neko ko zna da u zivotu postoje i desavanja sa kojima se moramo suociti i istini pogledati u oci.

Pred tobom je velika tuga, ali ti ces sa tom tugom znati da se nosis, jer ti znas koliko vrijedis. Velika sreca je pred tobom koja ce ti znaciti mnogo jer poslije raskida u tvoj zivot dolazi osoba koja ce tvoju iskrenu ljubav znati da cijeni.

 

PAR BROJ 3

Mnogo srece u ljubavi do sada nisi imao, ali nikad se nisi prestao nadati da ce ti krenuti na bolje. Neko si ko je uvijek bio na strani ljubavi, neko ko je uvijek zelio tu ljubav za sebe. Ti si osoba koja ce do kraja godine da upozna svoju veliku ljubav, svoju veliku srecu.

Tvojoj samoci ce doci kraj jer pred tobom su desavanja koja ce ti samo veliku srecu donijeti. U tvom zivotu sve se mijenja  na bolje, jer pred tobom je sreca o kakvoj si uvijek sanjao. Sva razocarenja iz proslosti uskoro ces zaboraviti jer pred tobom je ljubavna sreca kao sto je nikad do sada nisi imao. Sreca je na tvojoj stranu.

Stranice: 1 2