IZABERI STAZU i saznaj GDE te VODI ZIVOT do DECEMBRA 2022.godine?!

IZABERI STAZU i saznaj GDE te VODI ZIVOT do DECEMBRA 2022.godine?!

30. ožujka 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI STAZU BROJ 1:

Svetli horizont i lepa godina!

Vi koji ste izabrali stazu broj jedan, imate zelju da se neke stvari privedu kraju. Vi zelite da se srede vase emocije i da se vase emotivno polje  kristalise.

Ne zelite da bauljate u mestu i da idete u nedogled u nekim odredjenim stvarima. Cak i sto se tice nekih odredjenih stvari, vi zelite da se dobro zna i sta zelite i sta vas moze ocekivati.

Vi niste od onih koji se samo vrte u krug i kod kojih se vrti sve u istom krugu.  Vi niste od onih koji su neaktivni i koji cekaju svoju srecu u cetiri zida. Svesni ste da morate za nju da se borite, da gazite prepreke i da budete spremni da padate i da se ponovo dizete.

Vi ste neko kome ce ovaj deo godine da krene lepim zeljama, a kakve ste prirode, necete ni cekati da vam se stvari dese same. Ici cete za zeljom, cim odredite cilj.

Sebe cete terati da budete uporni u svemu i da se nigde ne zaustavljate. Pokazacete da ste dovoljno jaki da savladate sve  prepreke i da ste spremni i sposobni u svemu.Cak i tamo gde znate da ste manje sposobni i manje spremni, vi se necete dati.

Boricete se, raditi i svojim rezultatima cete pokazati da ste radno sposobni i spremni da pokazete radne sposobnosti. Svoje suparnike na radnom polju cete eleminisati, i tako cete sebi obezbediti dobro radno mesto.

Nece samo vas poslovni uspeh biti jedino zivotno polje. Boricete se za jednoga lava koji ce vam osvojiti srce i  trudicete se svim silama da osvojite vi njega. Boricete da zadobijete i njegovu ljubav, isto kao i postovanje.

Vasa staza pokazuje svetli horizont i to ce biti vas uspeh i ogledalo vase srece! Za vas lepa i uspesna godina!

AKO STE IZABRALI STAZU BROJ 2:

Krenite od nule, ceka vas svetla zvezda, na kraju tunela!

Vi koji ste  izabrli stazu, pod rednim brojem dva, vec koracate polako ali sigurno. Tek krecete, jer ste imali jako tezak period, i u vasem zivotu se izdesavalo svega.

Imali ste vise tmurnih dana negosvetlih. ali to znacvi da ste imali vise losih nego lepih stvari, situacija i desavanja.

Ovo je vreme da krenete od nule i da  okrenete novi list.Ne mislite na proslost, nego ono sto je bilo zaboravite.

Krenite novim putem i borite se nekim novim nadama, zeljama i sa novim krilima.

Ovo je vreme novih zelja. Vas put pocinje da svetli i svetla zvezda vas ceka na kraju tunela.

AKO STE IZABRALI  STAZU BROJ 3:

Zadovoljstvo ce biti na kraju svih nedaca!

Vi koji ste izabrali stazu broj tri, imate svoju novu i trecu sansu.

Nece biti lako, jer cete imati velikih uspona i padova. Vasi padovi i lomovi ce biti svakakvi i vreme je da se vinete u nove pobede.

Mnogo ste hteli, ali niste imali sve povoljne i lagodne prilike. Imali ste  dane koji nisu obecavali i situacije koje nisu otisle u vasu korist.

Vama je period novih zelja, novih poslova i brojnih obaveza.

Imate pred sobom godinu koja ce biti vreme i lepih i losih stvari.Svih onih koje zivot donosi, ali cete  do kraja godine da se izborite za svoje vedre dane.