Tokom TRI NAREDNA DANA ce doci do neverovatnih PROMENA, kada su ova dva znaka u pitanju!

Tokom TRI NAREDNA DANA ce doci do neverovatnih PROMENA, kada su ova dva znaka u pitanju!

30. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Mada ste stalno uposleni, marljivi i radni, sada cete se obradovati. Vreme je da se okrenete  novim osecanjima koja vam se nastanjuju u srce.  Zato ce vase misli da lete u pravcu jednog jarca. Okrenicete se samo emocijama srca.

 

BIK

Ponasate se jako bahato, nezahvalno i drsko, ali samo prema jednoj osobi.  Ona vec zali zbog toga i jako joj je zao sto ste takvi. Pokazite da je vreme da joj se priblizite,  i da joj se nadjete u stalnoj blizini. Morate joj pokazati da gresite i da joj se izvinete.

 

BLIZANCI

Vec vam je bilo vrlo tesko i vreme je da pokazete da ste jako razocarani. Nemojte da krijete da vas je neko povredio i da je vreme da to ispravi. Kad  vcas sretne i vidi vas izgubljen izraz lica, shvatice da je krivica samo njegova.

 

RAK

Ako vas vase srce vara u nekim trenucima, ne moze to uvek. Bili ste sludjeni i razocarani, ali cete biti mnogo srecniji narednih dana.  Nesto jako lepo ce se izdesavati i vasu tugu ce zameniti radost. Sve je do vas da li ce trajati i dokle.

 

LAV

Menjaju se osecanja  koja vas nose, bas kao i vreme. I sto tako idu, od ljubavi do mrznje, od srece do tuge.Morate se zaustaviti, stabilizovati i pokazati sta hocete.Ni ovako vise ne moze ici, pa morate stabilizovati i zelje i osecanja.

 

DEVICA

Slede vam velike  promene i sve ce da bude podredjeno njima. Moracete neke stvari da postavite na  odredjeno polje i da tacno znate sta zelite i kuda idete. Morate odluciti sta je ono sto je vazno a sta nevazno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2