PONEDELJAK  je pocetak nove nedelje i evo KOME ce POCETI odlicno,a KOME LOSE, da ne moze gore?

PONEDELJAK je pocetak nove nedelje i evo KOME ce POCETI odlicno,a KOME LOSE, da ne moze gore?

23. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Pred vama je pocetak nove radne nedelje i ocekujete sve da bude kako treba. Ono  sto vi ocekejuete, je da ne bude nekih vecih smetnji. Volite mir kada radite i da vas niko ne ometa. A da li ce bas tako biti , videcete.

 

BIK:

Vama nova radna nedelja ne znaci puno, jer ste dosta ravnodusni. Vama je svaka ista i vi ne marite da li je pocetak ili kraj nedelje.Nemate zelju da se pokrenete iz mesta, niti da se necemu okrenete.Mozda bas hocete i to jednom novom licu koje ce vas  baciti iz letargije.

 

BLIZANCI:

Sve biste da bude zavrseno sto pre, a da jos niste ni poceli. Ne budute panicar, smirite se i idite korak po korak. Zasto sebi nabijate pritisak a znate da ce se sve zavrsiti na vreme. Vasa nestrpljivost  vas deprimira i baca u nervozu.

 

RAK:

Kod vas nista  novo, ni u novim danima i pocetku nove nedelje. Vase su obaveze ogromne i dobro znate sta vas ceka.Nemate niciju pomoc a zeljni ste  podrske, pa sledi jedno iznenadjenje.Neko bas danas ulazi u vas zivot i i bice vam sve, a ne samo podrska.Zato ste srecnik dana.

 

LAV:

Da ste razmisljali malo bolje, niko vam ne bi bio ravan. Ovako ste sami sebe zakopali, i zakopavate se jos vise. Jedan konflikt ranim jutrom, ucinice da vam pokvari i onako lose stanje. I ova nedelja vam pocInje da ne moze losije.

 

DEVICA:

Ne mogu svi dani biti vas, pa i ovaj. Imali ste lepe dane u proslom periodu. Red je da drzite tu neku sredinu, a vreme da i drugi malo uzivaju kao sto ste vi. Idite za obavezama koje su uobicajene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2