OVAN ODMORAN, Rak SPREMAN za borbu, Lav SVESTAN EMOCIJA…

OVAN ODMORAN, Rak SPREMAN za borbu, Lav SVESTAN EMOCIJA…

25. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Osecate se odmornim i spremnim za nove pobede. U ovom mesecu ste postigli mnogo. I zato sledi vase zadovoljstvo zbog postignutog uspeha. Sada ste puni elana i rado se mozete i malo opustiti i predahnuti.

 

BIK:

Morate se  oraspoloziti i pokazati neku zelju. Ne valja vam to sto ste nervozni i stalno neraspolozeni.Vase osecanje ocaja prenosite na druge itako sirite negativnu energiju. Ono sto nalaze trenutna situacija jeste da se trgnete pod hitno!

 

BLIZANCI:

Vreme je za ljubav u ovim poslednjim januarskim danima. Vi ste neko ko se stalno trudi ad bude prisutan i upucen u sve. Zapostavljali ste partnera zbog obaveza i vreme je da seposvetite i njemu.U znak izvinjenja nadoknadite mu propusteno!

 

RAK:

Vas osecaj tuge i nostalgije vas prosto gusi.Niste ljubomorni na srecu drugih, ali zelite adoterate taj osecaj. Mozda je ovaj mesec  bio los za vasu vezu, ali njegov kraj ce vam doneti srecu.Verovali ili ne, bice ovo vasi lepi dani.

 

LAV:

Svesni ste ljubavi u svome srcu i emocija koje vas vuku jednoj osobi.Rado buiste se nasli u njenom zagrljaju, ali vas nece sreca. Cini vam se da se ruse vbase poslednje nade koje ste polagali u to bice. I da se morate predati sudbini.

 

DEVICA:

Neka bude to sto mora, pa cete ici z obavezama. One vas zovu i vuku na svoje pute, a jedne oci na druge staze.  Rado biste sve dali tim sjajnim ocima, i srce i dusu. Trenutno morate  njegovu paznju staviti na ispit.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2