OVIM  znacima STIZE LJUBAV u koju su prestali da veruju: SUDBINA IM DOKAZUJE DA IH LJUBAV NIJE ZABORAVILA!

OVIM znacima STIZE LJUBAV u koju su prestali da veruju: SUDBINA IM DOKAZUJE DA IH LJUBAV NIJE ZABORAVILA!

26. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Sledi vam ljubav sa jednim rakom, i bice to lepa veza.Onako sva nezna, romanticna i uzajamna.Vreme je da se radujete kao nikada, a bili ste se prestali nadati. Sudbina nije zaboravila na vasu srecu!

 

BIK:

Od avs se ocekuje da se radujete, a vi ste tako bahati. Umesto da ste srecni, vi sami sebi radite suprotno. Zato se uozbiljite i ne budite bahati i nezahvalni.Borite se za ono sto vam se nudi. a nudi vam se ljubav.

 

BLIZANCI:

Sumnjali ste da ce vam jedna vodolja da uzvrati ljubav. Sada kada je osecate, jos uvek ste u cudu.Kao da se ne desava da vam daje maksimum! Bice da vas je sudbina  pogledala, a da joj niste nikad verovali.

 

RAK:

Sebe ste  nadziveli kada ste docekali ispunjenje jedne zelje. Ipak ste jos uvek malo iznenadjeni, a malo i zacudjeni. Vasa ljubav ce vas   zaista toliko radovati, da prosto  necete u nju verovati.Bice to osevcaj kao da sanjate da vam se to desava!

 

LAV:

Zaljubili ste se a da to niste smeli, niti ste racunali na nepredvidjeno. Kako zivot nosi i dobro i lose, tako ce i vama doneti nesto. Imate osecaj kao da ste prevareni i izigrani, a morali ste racunati na to, tek da se ne ponadate suvise!

 

DEVICA:

Vasa je ljubav uspela da nadzivi mnoge , koje su bile jace od vase veze.Mnogi su bili i sumnjicavi u vasu vezu, a sada su ili ostavljeni, ili u rakidu.Vi ste zhvalni sudbini sto vas je spojila. Pitate se da li je to stvar sudbine, ili samo spoj dve duse koje su se zrtvovale?

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2