Pred OVIM znacima su NAJVECE PROMENE jer ce sve da im  KRENE NA BOLJE!

Pred OVIM znacima su NAJVECE PROMENE jer ce sve da im KRENE NA BOLJE!

26. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je da se posvetite i sebi i licnom zivotu. Uvek ste posveceni drugima, kako i obavezama. Sebe ste zapostavili, da nemate ni pojma koliko. Budite sebi okrenuti, i onome sto je sustina zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Poceli ste se ponasati kao nikada do sada.Sebi dajete za pravo da cinite sta vam volja i kako vi hocete. Morate se malo okrenuti ka drugima, i videti sta i njima godi. Ovako deluje da ste suvise sebicni.

 

BLIZANCI:

Suvise ste optereceni licnim stvarima, a da ne znate da popustite. Vreme je za malo predaha i malo svoga interesa. Vasi interesi vas  teraju  da se sredite i konacno prestanete ugadjati svima. Vreme je da ugodite samo sebi i partneru.

 

RAK:

Do sada je bilo staticno, ali sada slede najvece promene u zivotu.Ono sto ste trpeli, trpeli ste i necete nikad vise. Vreme je da se okrenete sebi i nekim svojim ciljevima.Konacno vam krece na bolje, a bilo je i vreme.

 

LAV:

Zivite u ubedjenju da ste nepogresivi i morate se pomiriti  da niste. Mnogo gresite sto ste  ubedjeni u ono sto nema veze sa realnoscu. Okrenite se realnijim stvarima, i budite spremni da ih i prihvatite. Nekome se svidjate, ali ne i vase ponasanje.

 

DEVICA:

Znate da ste krivi zbog neceg, ali niste bas zbog svega. Budite srecni sto se tice vasih ubedjenja. Dobro je da ste poceli da cenite sebe, to do sada niste znali. A takav stav je jedan novi pocetak za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2