SAZNAJTE KO ce u danu pred nama  moci da se POHVALI  da mu je  POSLE SLOMLJENOG SRCA i SUZA,KRENULO U LJUBAVI!

SAZNAJTE KO ce u danu pred nama moci da se POHVALI da mu je POSLE SLOMLJENOG SRCA i SUZA,KRENULO U LJUBAVI!

26. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Necete se moci mnogo pohvaliti, ali necete se mnogo ni zaliti.Vasa emotivna situacija je takva da ste negde u sredini.Da je bas zlatna sredina, nije, ali nije ni ona losa. Verujte samo da moze biti mnogo bolja.

 

BIK:

Imali ste lose dane ali zelite da ovaj bude pposeban. Nije vam bitno  zbog cega, ali samo da bude vas dan, po bilo cemu.  Mogli biste da se usmerite na jedno odredjeno polje.Bicete zadovoljniji ako  bude odredjena osoba u pitanju.

 

BLIZANCI:

Vas osecaj vas tera da se ne predajete, nego da sledite srce. nemate zelju da se bas danas  predate i da ucinite na volju dokonima.  Verujte da oni jedva cekaju da vide da ste stali, pa da iskoriste situaciju. Zato napred, idite za onim koga volite.

 

RAK:

Sve vas je snaslo i sreca i tuga, i radost i bol! Doziveli ste i vezu i raskid, i sada je vreme da malo predahnete.  verovali ili ne, sledi nesto sto ce vam ponovo vratiti veru u ljubav, jer ce vam krenuti! Mada posle slomljenog srca, ali sreca je na domak a vi ste srecnik dana.

 

 

LAV:

Vase srce se lomi oko jedne osobe i niste sigurni sta osecate. Cas je volite, cas joj se svetite, ali nikako da nadjete svoja prava osecanja.Ona su nekako pomesana i vreme je da  ih definisete, kako god znate.I ona to zeli da zna.

 

DEVICA:

Onaj ko vam se suprostavlja, verujte da vas voli.  Zeli vasu pznju a ne zna kako da bude u centru paznje.  Verujte da misli sve suprotno od onoga kako se ponasa , i sta izgovara. Kada biste zavirili u njeno  srce, nasli bi svoj lik u njemu.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2