POSLEDNJI  VIKEND u januaru ce biti SAVRSEN ZA  ROMANSU jer ce jedan znak  SKUPITI HRABROST da PRIZNA EMOCIJE!

POSLEDNJI VIKEND u januaru ce biti SAVRSEN ZA ROMANSU jer ce jedan znak SKUPITI HRABROST da PRIZNA EMOCIJE!

27. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Nosi vas neki osecaj a niste sigurni kako da ga nazovete. Da li je to samo simpatija, ljubav ili oboje? Stalno vas nesto vuce sebi ka jednoj osobi, a ponasate se tako sto ne cinite nista. Sve dok ne krenete ka njoj, bice kao da ste ravnodusni.

 

BIK:

Vasa je radost sto ste ostvarili bar mali deo svoga plana. Cinite sebi na volju, ali se ne pitate za tudja osecanja. Moracete da pokazete  sta vas za koga veze. Nema smisla da svoja osecanja drzite za sebe, dok vam se neko nada.

 

BLIZANCI:

Imate brojne obaveze i zelite da se  srede bar jednim delom.Mada ste vredni i uspesni, necete se mnogo buniti. Radovace vas drustvo jedne osobe koja ce se  truditi da vam bude blize. Iskoristite njenu nesebicnu pomoc.

 

RAK:

Konacno je vreme da skupite hrabrost, i da pokazete svoje emocije. Ovo je idealno vreme za  jednu lepu romansu na pomolu. Ona vam se samo sto nije desila i nema ustezanja.  Uzivajte u onome sto vam se nudi, dok jos imate sansu.

 

LAV:

Vase emocije su deo plana koji imate sa jednim  jarcem. Odavno vam se svidja ali ste prezaposleni, i nikako ne uspevate da mu ih pokazete. Ako ne pokazete paznju uskoro, necete vise ni imati sanse. Nije sve u poslu, nesto je i u drugim stvarima!

 

DEVICA:

Niste  iskreni prema sebi a morali biste biti. Vase misli vas vode  ka jednoj osobi, a vi je svesno izbegavate. Mozda mislite da mozete biti srecniji sa nekim drugim. Varate se, a niste ni svesni sta gubite, a sta biste dobili!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2