Izaberi tarot kartu i saznaj sta ti donosi februar-biraj pazljivo, jedna je znak  najveceg bola!

Izaberi tarot kartu i saznaj sta ti donosi februar-biraj pazljivo, jedna je znak najveceg bola!

30. siječnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI  TAROT KARTU BROJ 1:

Vi koji ste izabrali  tarot kartu, pod rednim brojem jedan, vec ste pod kartom bola.

Oko vas je svuda mrak i vi nista ne vidite, nego bauljate u sopstvenom  mraku.Nije se  nikome desilo to sto se desilo vama, jer ste u mraku svoga bola. Imali ste nesto u svome srcu, sto vas je sada  nateralo da se usmerite u smeru  koji moze doneti bar malome boljitku.

Vasa ljubav je tekla kao reka iz vaseg srca i isla je ka jednoj osobi. Ona je bila  od onih koji su uzivali maksimalnu vasu ljubav i poverenje. Ta osoba je uzivala u svemu sto vas je  pratilo, a vi ste bili nesebicn,i pa ste davali sve od sebe.

Kako kazu, oni koji imaju srecu, traze neke druge vrednosti i srecu iznad srece.

Oni ne znaju sta  je prava sreca, niti imaju neku meru. Zato se i vasa ljubav,  nije zadovoljavala vasim lepim odnosom koji je bio vrhunski zasnovan na svim blagodetima ljubavi; prijateljstvu, toleranciji i uzajmnom postovanju.

On se poceo kockati iz obesti i dosade  koja ga je spopadala, dok su oko vas bili nesrecni i izgubljeni. On se poigrao sa ljubavlju koja je bila lepa, dok su oko vas mnogi bili samo u ceznji za njom. Zato ce mesec februar da postane mesec vaseg najveceg bola.

Od lepe  veze i kule ljubavi koju ste sagradili, sve ce postati pepeo i dim.

Bice to za vas, ne samo gubitak ljubavi, nego i izdaja poverenja, i svega sto ste davali od sebe.Vreme je da se zaustavite i pocnete da prihvatate istinu. Najbolje ce biti da pustite da stvari odleze i tek onda da znate  sta vam je ciniti i na koju stranu.

Istina je jedna da ste razocarani, duboko povredjeni i da ste izgubili i veru u ljubav i volju za zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2