SAZNAJTE kome ce DRUGI FEBRUARSKI DAN doneti OSTVARENJE NAJVECE ZELJE i LJUBAV o kakvoj je DUGO MASTAO!

SAZNAJTE kome ce DRUGI FEBRUARSKI DAN doneti OSTVARENJE NAJVECE ZELJE i LJUBAV o kakvoj je DUGO MASTAO!

1. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Niste bas sigiurni sta zelite, ali vase srce   vas upozorava. Ako se plasite i ne verujete sebi, verujte svome srcu.Samo je srce vodja do srece, pa ce biti i vase. Vi samo sledite njegov put, i bicete na pravom putu.

 

SKORPIJA:

Vi ne znate sta hocete, a vase srce vas  upozorava na zelje. Ono je u rascepu izmedju dve ljubavi.Sa jedne strane vas vuce  zelja za jednim novim likom kojem se svidjate.Sa druge strane vas vuce bivsa ljubav, ponovo na svoje staze!

 

STRELAC:

Udaljavate se od onoga gde vas vice srce i varacate se pogresnim putem. Suvise ste ponosni, pa izbegavate trasu ljubavi koja vas vuce sreci. Necete da se pomirite da pogazite svoj ponos i priznate greske. Vasa ce  tvrdoglavost da vas kosta, ako tako nastavite!

 

JARAC:

Vasa ce paznja da danas popusti pred jednim pogledom.Bice to par zaljubljenih ociju koje ce vas gledati sa obozavanjem.Ne morate nista ni pitati, niti govoriti. Samo pogledom dajte znak odobravanja da se i one vama svidjaju!

 

VODOLIJA:

Vase reci su delo vase gorcine i iz vas govori vasa ogorcenost. Neka se i partner zapita gde je i koliko gresio. Ako je krivio vas, sta je onda sada? Zasto je on svesno pocinio gresku, a ponasa se kao da nije? Zasto se uporno brani od istine, i nece da je prizna?

 

RIBE:

Necete se prepirati, samo cete izneti svoj stav. Partner vas mora saslusati i to ce biti bez pogovora. Vi se necete vise ponizavati i traziti opravdanje za njegove greske. Nikako da se srede neke stvari, pa ni vi necete vise ciniti to da rascistite sve!

Stranice: 1 2