Danas je DAN ZALJUBLJENIH! Evo kome ce uslediti CAROBNIH  24. SATA!

Danas je DAN ZALJUBLJENIH! Evo kome ce uslediti CAROBNIH 24. SATA!

12. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je za  neke posebne stvari i vi se nadajte tome. Od vas  zavisi da li cete  se radovati ili tugovati. Vasa ljubav  ce igrati  veliku ulogu u ovom    danu. Vreme je da pokazete da ste  pazljiv partner.

 

BIK.

Mada je danas dan za ljubav, ipak se osecate usamljeno.I ne razmisljate  da  ovaj dan moze biti vrlo poseban i da  to mozete sam, i da ucinite. Ako pokazate da ste  verni svome srcu, vi se necete  ni okretati od lepih stvari.

 

BLIZANCI:

Racunate da je ovaj dan samo za vas i vase voljeno bice.Od vas se ceka da pokazete znak paznje i da budete verni sebi. Obradujte apartnera i recite mu da  ce i dalje biti sve vase. Vazno je da se setite, a poklon je manje vazan.

 

RAK:

Vi ste jako nezna dusa koja se raduje  svakom novom danu i koja ne zna da mrzi.Vreme je da se radujete partneru i onim datumima koje nikada ne zaboravljate. I danas je jedan takav dan, pa se radujete. Mada ne ocekujete  nista, nadate se da ce vas partner obradovati.

 

LAV:

Zelite da iznenadite partnera ali se radujete zbog toga. Vi ste  za svoga partnera spremili malo iznenadjenje. Ipak cete  biti malo uzdrzani i cekacete pravi momenat da  mu ga priredite, nadajuci se da ce ga biti i sa njegove strane.

 

DEVICA:

Ovaj  adn ce biti vasih carobnih dvadeset i cetiri sata. Vasa ljubav je velika, ali ce biti jos veca ovoga dana. Imacete razloga da se radujete jer ce vasa ljubav da ojaca, i shvaticete da imate srodnu dusu kraj  sebe.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2