SUDBINA  je resila da NAGRADI ove ZNAKOVE! Do kraja godine  im slede  VELIKE PARE!

SUDBINA je resila da NAGRADI ove ZNAKOVE! Do kraja godine im slede VELIKE PARE!

13. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Ako je prosla godina bila losa, ova ce za vas biti  lepa.   Vreme je da radite i zaradite, pa ce za vas biti dosta uspesna. Vreme je  da iskoristite  svoju povoljnu finansijsku situaciju. I da sretnete nekoga za svoju dusu.

 

SKORPIJA:

Imali ste neke emotivne lomove  i vreme  je  da vas sudbina nagradi sa  druge strane. Ovo ce biti vasa godina  bogastva i godina poslovnog uspeha. Vreme je da se  radujete bar zbog svojih uspeha. Sledi i jedno novo i lepo poznastvo.

 

STRELAC:

Idete u korak sa  svojom srecom i vreme je da ovo bude vasa godina.  Sledi vam susret sa srodnom dusom koji ce biti  sudbonosan.Ovo je za vas emotivna godina i vreme je da  se radujete.

 

JARAC:

Vasa je sreca sto ste bili  uzorni u svemu, i sto ste se trudili. Vreme je da se radujete jer ce kucnuti i vasih pet minuta.  Bicete zadovoljni jer sledi vas  uspeh i to sto cete se istaci u prvi plan. Vasa radost ce biti na nivou tokom cele godine.

 

VODOLIJA:

Mada  se trudite mnogo, bolje bi bilo da ste manje tvrdoglavi.Skoro da vam ovo ne valja sto ste tako zapeti, pa cinite sebi na stetu. Gledajte da vam bude lepo i da se obradujete svojim uspesima, makar i sitnim.

 

RIBA:

Ova godina ce biti za vas godina preisptivanja. Moracete da odredite smer u kojem cete poci.  Za vas ce biti  i posla i ljubavi, i nekih novh zakljucaka. Vasa ce ljubav da bude  ono sto ce ovu godinu da obelezi; Nova ljubav!

 

Stranice: 1 2