OVOG dana, cak cetiri znaka ce imati LUDU SRECU kada je o ljubavi rec, jer ce dobiti dokaz da su LUDO VOLJENI!

OVOG dana, cak cetiri znaka ce imati LUDU SRECU kada je o ljubavi rec, jer ce dobiti dokaz da su LUDO VOLJENI!

14. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

 

Vasa je sreca  sto se  osecate  lepo i sto ste imali priliku da se zaljubite u srodnu dusu. Od vas se ocekuje da budete verni i odani kao i uvek. Vasa emotivna veza bi mogla postati uzor svima. Od vas se ceka da pokazete  da ste  konacno nasli ono sto ste i trazili.

 

SKORPIJA:

Vasa ce ljubav da pokaze da ste nasli  svoju drugu polovinu. Bar se tako osecate jer zelite  da sve bude kako treba.Od vase dalje veze ce zavisiti svi vasi planovi jer cete ih praviti.Od vas zavisi sve, ali vas kao para koji zeli da pravi planove.

 

STRELAC:

Vasa je dusa naslutila da slede losi dani  jer vas osecaj ne vara.Od vas se ocekuje da postanete   odlucni da se rascistoi ono sto nije dobro. Vreme je da partneru saspete sve u lice, makar mu se i ne svidelo.  morace da prihvati neke  stvari.

 

JARAC:

Bas danas cete imati ludu srecu, kada je o ljubavi rec. Sve ce vas radovati , pocev od trenutka, pa da sitnih reci i  dela. Partner ce vam priznmati da vas ludop voli, kao nikada i nikoga pre! Bice to dovoljan razlog da postanete najsrecniji zodijak!

 

VODOLIJA:

Vasa je ceznja deo vaseih osecanja koja gajite prema jednoj vagi. I ona nesto oseca za vas, ali vi to ne znate i niste sigurni sta! Mozda je ovaj dan namenjen tome da se zamrseno klupko vasih osecanja, odmota. I da stcari postavite na svooje mesto.

 

RIBA:

Od vas zavisi sta se zbiva i sta ce se dalje zbivati u vasoj vezi. Vreme je da se  vase srce  usmeri ka partneru i zelji da trajete.Nemojte se predavati i biti lakoverni sto se tice buducihdana. Danas cete da otvorite srce pred osobom do koje vam je stalo.

Stranice: 1 2