Dan zaljubljenih je ispunio necije nade, a neke razocarao, ali DANASNJI ce nekima DONETI NESLUCENU SRECU!

Dan zaljubljenih je ispunio necije nade, a neke razocarao, ali DANASNJI ce nekima DONETI NESLUCENU SRECU!

15. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vi sami sebi odredjujete  tok stvari, trudeci se da one budu kako treba. Svoje pozicije znate da stitite,  mada se cesto povlacite u pozadinu.Niste za rasprave i uvek cinite rezove. Danas sledi neizbezna rasprava sa jednom osobom.

 

BIK:

Ucinite vi prvi korak koji ce vas povesti ka  ostvarenju  boljitka.Za sada se oslanjete na druge, misleci da moze tako. Verujte da nece moci, dok vi ne ucinite sopstveni korak. Ovog dana imate sansu da napravite potez koji ce odluciti.

 

BLIZANCI:

Vec se tesite mislju da ce sutra biti bolje, ali stalno vas prate razocarenja. Od vas se ceka nesto sto ni sami niste spremni da date. Niste suvise hrabri, a malo ste sebicni. Partner od vas danas ocekuje konkretan predlog da ucvrstite vezu.

 

RAK:

Smer kojim idete ima vise puteva, a vi niste spremni ni za jedan.Suvise ste nezni i suvise slabi da biste se radovali.Vas ce samo da raduje jedno lice koje vas je razocaralo. Prastate mu sve i zelite da sve zaboravite.

 

LAV:

Od vase ljubavi sve zavisi i vreme je da se vasa ljubav i pokaze na delu. Trsite se u svojoj zaljubljenosti, a ne znate da odbranite svoje interese. Morate pokazati paznju partneru, i znati da ga sacuvate za sebe. Ljubomora vam je los nacin da ga sacuvate.

 

DEVICA:

Tuzni ste danom iza sebe, ali danasnji ce vam doneti neslucenu srecu! Partner je zeleo vasa stvarna osecanja da preispita.   Kroz vase razocarenje je uvideo da je vasa ljubav ogromna. Danas vam sprema zaruke, i vasa sreca ce biti neslucena, ali ogromna. pa ste srecnik dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2