IZABERI CUP sa zlatom i saznaj  da li mozes da ocekujes veliko BOGASTVO!?

IZABERI CUP sa zlatom i saznaj da li mozes da ocekujes veliko BOGASTVO!?

18. veljače 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CUP SA ZLATOM BROJ 1:

Vi koji ste izabrali cup sa zlatom, sliku pod rednim brojem jedan, ocekujete mnogo.

To i ne znaci da cete dobiti mnogo, niti da dajete sebi sansu da mnogo i dobijete.

Od vas se ocekuje da budete mnogo drugaciji i da svemu imate mnogo drugaciji pristup.

Sve ono sto zelite morate da gledate na svojstven nacin. Morate da se  potrudite  da imate neki razuman pogled na sve oko sebe. Da budete razumni i tolerantni, i u proceni jako tacni, a ne jako povrsni.

Vi ste neko ko se raduje vecim i uzvisenjim stvarima, ali nikako da vam se i dese. Osecate se na trenutke nesrecnim cim vam krene lose. Proklinjete sudbinu a ne cinite nista da je promenite.

Nema koraka koji bi vas odveo na jednu lepsu stranu i ka onom cilju koji biste sebi postavili. Niti ka ispunjenju zelje, koju biste sebi pozeleli da bude prva i poslednja kojoj se nadate ispunjenju.

Od vas se ceka neki korak i potez koji vas vodi ka boljem.Vi ste zapravo jako ponosita osoba koja se  ne da  ni pokoriti, ni poniziti.

Nije rec o vasoj poniznosti u smislu da pustite da vas neko gazi i da vas ponizi kao coveka.

Kod vas se radi o tome sto ste previse  gordi i previse ponosite.

Vreme  je da se  radujete  da mozete da popravite neke stvari. Vreme je da zamolite prijatelja za pomoc. Da pricate sa partnerom iskreno i otvoreno.Vreme je da ne dozvolite da prokockate sansu da budete i srecni i bogati.

Za vas je bogastvo ljubav ali cete ljubav da prokockate. Ustvari, dozvolili ste se da vas ponos i vasa gordost postane  nesto sto ce vas  kostati vaseg bogastva.

Gordi ste i ponositi, i zato strada vasa sreca, a sreca je bogastvo.Vreme je da zgazite svoga ponosa, i svoje gordosti, za rad svoje srece!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2