JEDNOM znaku ce biti SLOMLJENO SRCE, jer ce shvatiti da je svoju ljubav dao nekome  ko ga nikada NECE VOLETI!

JEDNOM znaku ce biti SLOMLJENO SRCE, jer ce shvatiti da je svoju ljubav dao nekome ko ga nikada NECE VOLETI!

19. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Niste se nadali da cete  doziveti tako velike promene kao sada. Vreme je  da malo popustite i da se okrenete lepsoj strani zivota.Vase emotivno polje je upraznjeno i vreme je da se i popuni. Jedna osoba to zeli odavno.

 

BIK:

Vasi buduci dani ce biti izvor vasih radosti koje ce se probuditi. Vreme je da budete zainteresovani za stvari  koje su prioperitet. Vreme je da se okrenete novim stvarima i zivotnim koracima.Vreme je za poteze koje cete morati povuci.

 

BLIZANCI:

Od vas se ocekuje da budete  verni partneru, ali i da mu to pokazete. Do sada vas je  uvek nesto ometalo, ali sada cete morati da se saberete. Vreme je da nesto planirate skupa.I da oboje otaljavate svoje obaveze.

 

RAK:

Naredni dani  ce vam doneti veliki bol i slomljeno srce. Konacno cete shvatiti da ste srce dali pogresnoj osobi. Voleli ste i volite nekoga ko vas nikada nece voleti.Osim bola, dodatno cete biti jos vise razocarani.

 

LAV:

Vasa emocija ce se slomiti, bas kako se i rodila, u trenutku. Shvaticete da se radi o zanosu, a ne o stvarnim osecanjima. Kada zberete stvari, vreme ce biti da  razresite dileme koje vas muce. i da partnera upoznate sa onim sto ste zakljucili.

 

DEVICA:

Od svojih obaveza  necete odustati, radicete vredno i predano.Bas kao i uvek,  necete zapostavljati svoje obaveze.To vas nece spreciti da se ostvarite emotivno.Vreme je da  vam  neko pokaze d vas voli, kao i vi njega.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2