STIZE nam PROLECE, i vreme NOVIH LJUBAVI! Evo sta ceka tvog zodijaka  POSLE ZIME!

STIZE nam PROLECE, i vreme NOVIH LJUBAVI! Evo sta ceka tvog zodijaka POSLE ZIME!

19. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je za neke nove situacije u vasem zivotu. Period pred vama ce vam  doneti razlicita desavanja, a vi se morate usmeriti. Ono sto zelite da zadrzite za dalje, odvojite kao bitno. Vreme je da se okanete nebitnih stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Od vas se cekaju promene vec samim krajem ovog meseca. Bilo je vreme i ranije za njih, ali  ste vesto odlagali. Sada je vreme da se rese neke bitne stvari. Od vas se ocekuje da pokazete vise odlucnosti i cvrste namere da sve popravite.

 

BLIZANCI:

Vesto resavate  neke situacije, ali jednu ne mozete nikako.Radi se o vasoj  porodicnoj stvari, gde nemate nikakav uticaj.Ma sta da preduzmete, pokaze se kao neuspesno.Moracete da pustite da se malo stisaju neke stvari unutar vase zajednice.

 

RAK:

Blizi se i lepse vreme i lepse stvari kojima se nadate. Vi ste jako skromni, pa cete se radovati  zbog  onoga sto sledi.Vama nece trebati mnogo za vasu srecu, malo radosti i jedan omiljeni lik.  Neko ko ce grejati vase dane i kada liju kise!

 

LAV:

Opasno se upustate u neke stvari koje vas guraju u propast. Vec ste se upustili u tvrdoglavost i neke scene za koje je kriv vas bes.Vas partner vise nema snage da vas razume i stalno vam prasta. Zbog vase ljubomore ce da digne ruke od vas!

 

DEVICA:

Niste jaki kao sto pokazujete, ali se morate opravdati kao da jeste. Glumite jacinu jer tako morate, i drukcije i ne smete.Svesni ste svojih suparnika, i njihovih lukavih pogleda. Zato cete se smejati i pevati, i kada vam se bude plakalo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2