DRVO  koje  IZABERES otkriva  tvoje NAJDUBLJE TAJNE – 100% tacno!

DRVO koje IZABERES otkriva tvoje NAJDUBLJE TAJNE – 100% tacno!

20. veljače 2022. 0 By Lala

 

 

AKO STE IZABRALI DRVO BROJ DVA

Vi koji ste izabrali drvo broj dva ste vrlo nacitana osoba koja se moze uklopiti u svako drustvo. Vase obrazovanje je obrazovanje srednjeg stepena ali ste intelektualno jaki i potkovani. Zato mozete parirati svakom skolovanom covjeku. Cesto imate priliku da se krecete u mocnim krugovima jer vam je posao u toj sferi.

Snalazite se dobro jer baratate i svim oblastima koje se ticu visoko rangiranih ljudi, pa se cesto zanesete u svemu tome.Osobe kao vi cesto koriste takve veze da dodju do sopstvenog uspjeha.

Medjutim, imate probleme na ljubavnom planu. Jednostavno, nemate srece u ljubavi. Iako ste vesele prirode, i drustvo vam cine dobri i pozitivni ljudi, to vam ne pomaze da budete sretni.Glumite da ste sretni i da vam nista ne fali, a u sustini ste vrlo nesretna osoba. Ne nesretna po pitanju srece, nego u dubini duse ste duboko nesretni.

To je ono sto krijete od drugih, pa i sebi cesto necete da priznate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI DRVO BROJ TRI

Vi koji ste izabrali drvo broj tri spadate u onu vrstu ljudi koji su opterceni samim sobom. Ma koliko se trudili da se to ne vidi ipak naegdje pred vama to isplivava. Ne vide to drugi bas toliko, koliko se to vama cini.  Patite zbog toga u sebi  i to je ono sto zelite sakriti od svih drugih.

Borbeni ste u svemu, tako da se kroz zivot borite sami za sve .Zaista za sve u zivotu sto imate osjetili ste na svojim plecima .Stoji da ste imali pomoc roditelja ali oni su bili kao podrska u nastojanju da ostvarite sebe. Bas zbog svoje iskompleksiranosti da imate vise, da budete boplji od drugih. Nije to nesto lose, jer svaki covjek se bori za bolje, ali vi prelazite granicu.

Vi bi da budete broj jedan, a niste ni najljepsi, ni najskolovaniji. Niste ni najmocniji, niti najbogatiji !

Pomirite se sa sobom, pa onda sa svojim zivotom koji je dosta dobar. Ako se prestanete takmiciti i u svima traziti suparnika, postoji nacin da budete sretni.

Stranice: 1 2